EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.05.16.

Jön a megújulás: ennek a négy csillagjegynek fordulatot ígér a nyár

2024 nyara szenvedélyesnek és kalandosnak ígérkezik, lássuk kik a szerencsések!

Hamarosan itt a nyár, amikor mindenki lazítani próbál, szórakozásra, pihenésre vágyik. És persze arról álmodozik, hogy meglátogatja végre Fortuna is. Hogy kinek hogyan sikerül az álmait valóra váltani, arról most lerántjuk a leplet. 

Horoscope,Astrology,Zodiac,Illustration,With,Young,Couple
Fotó: Billion Photos /  Shutterstock

 

IKREK

Ezekben a hónapokban is játéknak tekinted az életet, így aztán nemcsak a szerencsejátékokban vagy a kártyában hazardírozol, hanem munkavállaláskor, sőt még a szerelemben is. Egyszerre többfelé is elkötelezed magad, mert képtelen vagy nemet mondani. Persze ez néha nem akkora baj. Bár Fortuna szemében ez a játékosság nagyon is megnyerő, ezért ahol csak lehet, a segítségedre siet, de azért mindig nem számíthatsz rá minden helyzetben, ezt tudnod kell!. Június közepén például érdemes lesz odafigyelni a kiadásaidra, és ne ülj játékasztal mellé se, mert a bolygók azt jelzik, hogy jelentős veszteség érhet. Az idei nyár sok-sok új, izgalmas élményt tartogat. A vidám társasági élet, a sok utazás, éjszakázás mellett viszont nehezen tudod majd adminisztrálni a feladatokat (de még a a randevúkat is), így augusztusban bizony kínos magyarázkodásra kényszerülsz.

OROSZLÁN

Szereted az életet, az embereket. Vidám természetű, igazi társasági lény vagy, de csak akkor érzed jól magad, ha a figyelem középpontjában lehetsz. Szeretsz játszani, versenyezni – és nyerni. A zodiákus legjátékosabb természetű szülötte vagy, számodra az élet olyan, akár egy nagy játszótér, ahol mindenki azért van, hogy téged szórakoztassa. Most nyáron nemcsak a sportban, a munkában szeretnél a legfelső dobogóra jutni, hanem az élet minden területén. Győzelemre születtél – a vereséget képtelen vagy elviselni. Már kisgyerekként tombolsz, ha a kártyajátékban vagy dominóban nem te nyersz. Felnőttként könnyen válsz a szerencsejáték rabjává, mert ha nyersz, azért nem tudod abbahagyni, ha veszítesz, akkor meg azért? Szeretsz úgy élni, ahogy az élet császárai. Erre 2024-ben minden esélyed meg is lesz, apró nyeremények folyamatosan adódnak majd az életedben. 

NYILAS

Személyiségedet a Jupiter, a szerencse és az igazságosság bolygója uralja. Vidám természeted, optimizmusod, szívélyes modorod a társasági élet motorjává tesz. Szereted a természetet, az utazást, és mindent, ami változatos vagy kalandos. Nehezen tudsz megmaradni egy helyben, idén nyáron is sokat utazol majd. Csak csapatban, nagy társaságban érzed jól magad, nem vagy egy magányos alkat. Így aztán örökké mozgósítasz, kirándulásokat, világjáró körutakat szervezel. Vagy ha anyagi helyzeted idén nem teszi lehetővé a nagyobb utakat, hát az ország tájait fedezed fel a barátaiddal, szeretteiddel. Jó kedélyű, játékos természetű vagy, aki mindig hajlandó egy kis bolondozásra. Szereted kipróbálni magád sportban és szellemi vetélkedőkön, de a kártyaasztalnál és a kaszinóban is. A szerencse újra és újra megtalál. Idén nyáron is. De ne várj túl sokat Fortunától. Ne feledd: “Aki a kicsit nem becsüli…” 

HALAK

Igazi társasági ember vagy. Az emberek vonzódnak hozzád, mert lényed megnyerő, kedves és szellemes – tökéletes vendéglátó és tökéletes vendég vagy. Nagyon fontos számodra, hogy milyennek lát a világ. Nem tudsz élni mások elismerése nélkül. Legszívesebben vízparti házban élnéd le az életedet, de ha ezt nem teheted meg, minden szabadidődet valamilyen nagyobb víz mellett töltöd. Szinte minden Halak a művészetek nagy barátja, olykor maga is megpróbálkozik valamely művészeti ággal, hivatásszerűen vagy csak hobbiként. Idén is szívesen látogatsz tárlatokat, barangolsz ódon tengerparti városok utcácskáiban. Bár a szerencse szinte egész életeden át az útitársas, és gyakran átsegít a nagyobb bajokon, kiugró nagy “dobásra” most igazán számíthatsz Fortunától. Június végén hozzájuthatsz egy kis “talált pénzhez”, amiért nem kell megdolgoznod, de nem lesz túl jelentős az összeg. 

 

 

 

 

origo.hu

Kiderült, mire szánta a gyógykezelésre összegyűjtött pénzt a halála esetén Tompos Kátya

ripost.hu

Csak az emberek 2 százaléka képes megfejteni ezt az optikai illúziót - Fotó

borsonline.hu

Nem utalt semmi a tragédiára: Tompos Kátya három nap alatt adta fel a harcot

hirtv.hu

Magyar Péter követelte a kormánytól, hogy állítsák le a háborúellenes kampányt

ripost.hu

Így vedd fel a harcot a meztelen csigák ellen

vg.hu

Megtörte a csendet a verőcei hajóbaleset egyetlen túlélője

ripost.hu

Fájdalmas bejelentést tett Jennifer Lopez

mindmegette.hu

Minden háztartásban ott vannak, és titkon zabálják az áramot: szabadulj meg a fantomfogyasztóktól!

ripost.hu

A Merkúr az Ikrekbe hazatér: 3 csillagjegy fantasztikus hírt kap

ripost.hu

Ez a bundáskenyér mindent lepipál, pedig csak egy apró változtatás kell hozzá

ripost.hu

Szabad-e megenni a kukacos cseresznyét?

ripost.hu

Kiderült: szakított Dudás Miki és szerelme

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Napsütésről álmodtál? Pénz áll a házhoz!

EZO

A Merkúr az Ikrekbe hazatér: 3 csillagjegy fantasztikus hírt kap

EZO

Megsúgták az égiek, 3 csillagjegy nem tud randiappon ismerkedni

EZO

Ennek a négy csillagjegynek titkos viszonya lesz az exével júniusban

EZO

Pénzhoroszkóp: ennek a 3 csillagjegynek nyár végére brutálisan tele lesz a tárcája

EZO

Óvakodj tőlük, ez a négy legrosszindulatúbb csillagjegy

EZO

Gazdagság vár erre a 4 csillagjegyre az égiek szerint