A NAP KÉPE

Szerző SK

Létrehozva: 2024.05.12.

Rettegésben telik az életük, ők a Forma-1-es sztárok szerelmei

Feleségek, barátnők, alkalmi kalandok, ők támogatják a száguldó cirkusz főszereplőit. a Forma-1- pilótáit.

Világszerte emberek milliói rajonganak a száguldó cirkuszként is emlegetett Forma-1-ért, melyben a show-t elsősorban azok a vakmerő sportemberek csinálják, akik nem félnek néha kétszáz feletti tempóban kanyarodni, szűk falak között száguldozni. Imádjuk és csodáljuk őket, rajongunk a pilótákért, miközben feleségeik és barátnőik sosem lehetnek biztosak abban, hogy a hősök mindig épségben hazatérnek.

A Forma-1 veszélyes sport, és bár folyamatosan fejlődik a technika, bármikor történhet ma is halálos baleset. Az autók egyre gyorsabbak és évről évre egyre biztonságosabbak, de mindig van olyan apró részlet, amire addig senki sem gondol, míg be nem következik a tragédia.

527886881
Jules Bianchi 2014-es versenybalesete után 2015-ben hunyt el Fotó: AFP

Bemutatjuk most azokat a hölgyeket, akik izgatottan figyelik a Forma-1-es versenyeket, mindenkinél feszültebbek, hiszen nem pusztán rajongásuk tárgya, hanem szerelmük, gyermekeik apja élete forog kockán hétről hétre. Íme a Forma-1-es feleségek és barátnők névsora!

 

Kelly Piquet

Max Verstappen, a háromszoros világbajnok holland pilóta 2020 óta alkot egy párt Kelly Piquet brazil modellel. A Forma-1 rajongóinak nem ismeretlen a fiatal hölgy neve, ugyanis ezer szálon kötődik a száguldó cirkuszhoz. Kelly édesapja Nelson Piquet szintén háromszor nyerte meg az F1-es világbajnokságot, emellett testvére is autóban ült egy időben, sőt Kelly egyik korábbi partnere az orosz Daniil Kyvat volt, akivel közös gyermeke is született. A kis Penelopét ma már közösen nevelik Max-szal.

Verstappen és szerelme, Kelly Fotó: AFP

 

Louise Gjorup

Az egyetlen jelenlegi dán Forma-1-es pilóta, az agresszív védekezési és szókimondó stílusáról ismert Kevin Magnussen 2015-ben ismerkedett meg Louise Gjoruppel, akinek három évvel később megkérte a kezét. Az esküvőre 2019-ben került sor, a dán fenegyerek pedig ma már kétgyermekes családapa, így neki igazán sok a veszítenivalója. Első kislánya, Laura 2021-ben, Agnes pedig 2023-ban született. Louise mindenben támogatja Kevint, ő ösztönözte, hogy a kihagyás után térjen vissza, és gyerekekkel rendszeresen elkísérik a dánt a futamokra.

 

Carola Martinez

Carola Martinez, akárcsak férje Sergio Perez, Guadalajarában született és nőtt fel, ám nem ismerték egymást gyerekkoruktól kezdve. Akkor kezdtek találkozgatni, mikor húszévesek lettek, és sokáig sikerült kapcsolatukat a reflektorfénytől távol tartani. Első közös gyermekük, az ifjabb Sergio 2017-es születésekor kerültek a mexikói bulvárlapokba, és azóta is visszatérő szereplői az újságoknak. Sergio és Carola 2018-ban kötött házasságot és immáron négygyermekes szülők. Legutóbbi babájuk 2023 őszén jött világra, Perez pedig igyekszik megtalálni az egyensúlyt a versenyzés és a családja között.

Carola is a futamokon szurkol élete párjának Fotó: AFP

 

Tifanny Cromwell

Tifanny Cromwell és Valtteri Bottas igazi sportolópár, ugyanis a finn versenyző kedvese is imádja a száguldást, bár ő nem autót vezet, hanem biciklin teker. Cromwell 2020 óta alkot egy párt Bottasszal, mindezt egy közös fotón tudatták a világgal épp Valentin-napján. Az ausztrál sportolóhölgy mindenben Bottas mellett áll, aki szintén támogatja kedvesét, aki legutóbb épp a tokiói olimpián mérettette meg magát kerékpárján.


 

Ruskyte Egle

Az Instagramon csak "a horgoló lányként" ismert Ruskyte Egle 2021-ben kötötte össze az életét a jelenlegi Forma-1-es mezőny egyetlen német versenyzőjével, Nico Hülkenberggel. A párnak még ugyanebben az évben megszületett közös gyermeke, Noemi Sky. Ruskyte nemcsak családanya és feleség, hanem üzletasszony is, aki felépítette a saját neve alatt futó divatmárkáját, melynek kollekciójában kézzel készült, horgolt, könnyed nyári ruhák találhatóak.

Ruskyte és Nico Miamiban a futam előtt Fotó: AFP

 

Muni Lily He

A brit-thai autóversenyző, Alexander Albon karrierje pár éve majdnem véget ért, amikor nem tudott lépést tartani pilótatársával, Max Verstapennel. Albon azonban egy év kihagyás és kényszerpihenő után tartalékpilótából ismét aktív versenyző lett, ám már nem a RedBull kötelékében. A Williams pilótájaként pedig erősebb, mint valaha és szinte kapkodnak érte a csapatok. Albon és He megismerkedése különleges, ugyanis a profi golfjátékos bekövette a közösségi médiában Albont, miután látta őt a Netflix Hajsza a túlélésért című dokusorozatában. 2019 óta járnak, és alkotnak egy párt, közös élményeiket pedig előszeretettel osztják meg az Instagramon.

F1 Belgian Grand Prix 2023 Practice And Qualifying
A boxutca egzotikus szépsége Fotó: NurPhoto via AFP

 

Lily Zneimer

A mezőny egyik legfiatalabb versenyzője, Oscar Piastri hangosan érkezett meg a Forma-1-be, ugyanis sokáig úgy tűnt, a francia Alpine csapat versenyzője lesz, de menedzsere, Mark Webber és a korelnök versenyző, Fernando Alonso mestertervének köszönhetően a McLarenhez igazolhatott, ahol már a második évét tölti Lando Norris csapattársaként. Az ausztrál ifjonc nagyon óvja magánéletét, de nemrég elárulta, hogy a középiskola óta együtt van barátnőjével, Lily Zneimerrel. Kerülik a reflektorfényt, ami egy autóversenyző számára nem kis kihívás.

F1 Abu Dhabi Grand Prix 2023 Practice 3 And Qualifying
Igazi tiniszerelem az övék Fotó: NurPhoto via AFP

 

Carmen Montero Mundt

Szinte meseszerű, ahogy a mezőny végéhez tartozó Williams istállóból az egyik legnagyobb csapathoz, a Mercedeshez igazolt pár éve George Russell, ahol a hétszeres világbajnok, Lewis Hamilton csapattársa, és méltó kihívója. Russell a fiatal, Forma-1-es generáció tagja, aki kedvesével egy közös barátjuknak hála ismerkedett meg. Carmen Montero Mundt Spanyolországban született, mégis Londonban találkoztak, ahol Carmen egyetemi tanulmányait végezte üzleti menedzsment és pénzügy szakon, és ezen a területen is dolgozik. 2020 óta alkotnak egy párt.

Tartüs kapcsolat ad biztos hátteret Russelnek Fotó: AFP

 

Heidi Berger

Daniel Ricciardo barátnőjének neve is ismerősen csenghet azok számára, akik régóta követi a Forma-1 világát. Heidi Berger édesapja ugyanis Gerhard Berger egykori F1-es autóversenyző, aki nemcsak a pályán, hanem az aszfaltcsík mellett is kipróbálta magát. Berger alapította ugyanis a Toro Rosso csapatot, melynek jogutója a Visa Cash App RB Formula One Team, ahol Ricciardo is versenyzik. Az ausztrál pilóta 2021-ben ismerkedett meg a színésznő Heidivel, és 2022 óta vállalják kapcsolatukat.

Francisca Gomes

A francia szépfiú, a különleges vágású, bajusznélküli szakálláról is felismerhető francia Pierre Gasly 2022 őszén jelent meg először a nyilvánosság előtt barátnőjével, Francisca Gomesszel a francia focicsapat, a Paris Saint-Germain egyik mérkőzésén. A kapcsolatukat egészen 2024-ig, Gasly születésnapjáig titokban tartották, míg végül egy posztban fel nem vállalták azt. Francisca Gomes Portugáliában született és modellként, valamint influenszerként dolgozik, magazinok címlapján, reklámkampányokban szerepel.

Gaslyék Cannes-ban a filmfesztiválon Fotó: AFP

 

Marilou Bélanger

Lance Stroll kapcsolata Marilou Bélangerrel igazán friss, hiszen 2023 decemberében tették hivatalossá, hogy együtt vannak. Bélanger modellként dolgozik több ügynökségnél is, és feltűnt már több nagy márka reklámkampányában is.

F1 Abu Dhabi Testing
Friss kapcsolat az övék Fotó: NurPhoto via AFP

Mi a helyzet a többiekkel?

Korábban rengeteget cikkezett a sajtó Lewis Hamilton magánéletéről, a hétszeres világbajnok együtt volt például Nicole Scherzingerrel is, de összeboronálták a magyar  modellel, Palvin Barbarával is, de az utóbbi időben nem sok pletyka kering körülötte. 

F1 - HUNGARIAN GRAND PRIX 2018
Hamilton és Palvin 2018-ban, egy bufapesti szponzori eseményen Fotó: DPPI via AFP

A F1-es mezőny korelnöke, Fernando Alonso állítólag egy újságíróval randizik, a monacói sármőr, Charles Leclerc pedig együtt van Alexandra Saint Mleux influenszerrel.

Az Alpine másik versenyzője, Pierre Gasly csapattársa, Esteban Ocon öt év után szakított barátnőjével, Elena Berrivel és jelenleg Flavy Barlával randizik. A Ferrarinál nemrég ülés nélkül maradt spanyol Carlos Sainz is csak a bulvárlapok szerint alkotott egy párt Isabel Hernaez sajtófőnökkel, azóta minden jel szerint szakítottak. A mezőny mondhatni hivatalos agglegényei közé a japán Yuki Tsunoda, a kínai Zhou Guanyu és a brit tehetség, Lando Norris tartozik.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

origo.hu

Megrázó részletek derültek ki Tompos Kátya utolsó napjairól

ripost.hu

Ez lehet a baj, ha sütés után összeesik a piskóta

borsonline.hu

„Még mindig élek!” - Mentők rohantak a műsorvezetőért, szörnyű baleset érte

vg.hu

Nem udvariasságból köszönnek a légiutas-kísérők felszálláskor – kiderült a valódi indok

metropol.hu

Az Európa-bajnokságról hazafelé kórházba vitték, ahol meghalt a kiváló magyar sportoló

hirtv.hu

Kínos, kellemetlen pillanatokkal teli utcafórumot tartott Gyurcsány Komlón + videó

ripost.hu

Ha ezt látod a lángosozónál, menekülj!

travelo.hu

Testközelből csodálhatod a tigriseket ebben a magyarországi állatkertben

ripost.hu

"Harry egy idióta és megérdemli, hogy mindenki rajta röhögjön" - keményen beleszállt a hercegbe a híresség

ripost.hu

Így vedd fel a harcot a meztelen csigák ellen

ripost.hu

Magasra tettük a lécet: ha ezt a kvízt meg tudod oldani hibátlanul, magasabb az IQ-d, mint 140

ripost.hu

A Merkúr az Ikrekbe hazatér: 3 csillagjegy fantasztikus hírt kap

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

A NAP KÉPE

Forró sztriptíz az ablaknál: ágaskodó melleiről letépi az ingét a dögös álomnő - Fotógaléria

A NAP KÉPE

Megmutatja bomba melleit: átlátszó ruhában domborít a sztárfocista bevállalós exe

A NAP KÉPE

Hatalmas melleivel takarja a kilátást a kebelcsoda bombázó

A NAP KÉPE

Letépte a bikinit, meztelenül készül a napra a dögös fitneszmodell

A NAP KÉPE

Szétnyílt az ing bomba testén, előbukkantak az álomnő alma mellei

A NAP KÉPE

Széttárt combok és hetyke cicik: csupasz, nedves testét szárítja az olimpikon álomnő

A NAP KÉPE

Teljesen átlátszó mikrobikiniben sokkol az almamellű álomnő

A NAP KÉPE

Benézel a lábai közé, megmutatta popsiját a dúskeblű szurkolólány