Újabb háborús veszély: Helikopterbalesetben elhunyt az iráni elnök és az iráni külügyminiszter

POLITIK
Létrehozva: 2024.05.09.

Ezeknek a csillagjegyeknek szerelmet hoz a nyár, igy készülj fel!

Mit tartogatnak a bolygók a következő időszakra? Vajon mi minden vár rád az érzelmek területén?

Vajon idén nyáron minden marad a régiben, vagy beköszönt az életedbe az új szerelem? A csillagok mindenkinek mást ígérnek ez ügyben, de érdemes előre készülni arra, mit tartogatnak számodra a a következő hetek, hónapok. 

Kos 

03. 21. – 04. 21

Elsöprő szenvedély

Mostanság olyan érzelmeket élhetsz meg, amikről talán már lemondtál. Komoly döntés elé kerülhetsz, választanod kell, hajlandó vagy-e elköteleződni, vagy inkább másvalaki oldalán keresnéd a boldogságot. A nyár közepén viszont megerősítheted a meglévő kapcsolatodat. Az egyedülállók számára nem kedvező a július, ellenben az augusztus a szerelmi boldogság időszaka lesz.

Legromantikusabb napok: június 21., július 3., augusztus 15.

Bika 

04. 22. – 05. 22.

Heves udvarlás

A nyár eleje kevésbé alkalmas az ismerkedésre, és a meglévő párkapcsolatod is konfliktusokkal terhelt. A július kárpótol mindezért – a Vénusz meghittséget és romantikát hoz. Szingli Bikaként kiváló ez az időszak, zajlik körülötted az élet! Augusztusban marad a Jupiter a Skorpióban. Valaki kiszemel, talán el is döntötte már, hogy te leszel a párja. Addig fog szinte zavarba ejtően üldözni, amíg végre igent nem mondasz. Jól is teszed, mert utána semmi sem állhat a boldogságotok útjába!

Conceptual,Photo,Of,Happy,Couple,With,Perfect,Match,And,Love
Fotó: Kaspars Grinvalds /  Shutterstock

Legromantikusabb napok: június 30., július 23., augusztus 4.

Ikrek 

05. 23. – 06. 22.

Révbe ér a szerelemben

Ha párkapcsolatban élsz, szerelmi beteljesülést hoz a következő időszak. Sokat gondolsz a házasságra, egyre inkább késznek érzed magad az elköteleződésre. Nem kellene hosszasan hezitálni, inkább jelezd a párodnak, hogy örömmel összekötnéd vele az életed. Szingliként vigyázz, ne tarts egyszerre túl sok vasat a tűzben! Most nem hagynak hidegen az érzelmek, és ha több irányban próbálkozol, szinte borítékolható a csalódás a végén. 

Legromantikusabb napok: június 18., július 2., augusztus 30.

Rák 

06. 23. – 07. 22.

Biztos családi fészek

Ha eddig még nem, nyár elején berobban a szenvedélyes szerelem az életedbe, szinte sütkérezel a testi-lelki örömökben. Amennyiben párkapcsolatban élsz, a nyár derekán mondhatod ki a boldogító igent: áldást és esküvőt jeleznek a csillagok. Az otthon és a család jelenti neked a legnagyobb biztonságot, és most valóban megkapod a szerető és támogató hátteret. Zavartalanul boldog vagy ebben az időszakban, csak ne kételkedj magadban, hidd el, megérdemled!

Legromantikusabb napok: június 23., július 5., augusztus 7.

Oroszlán 

07. 23. – 08. 22.

A sors kárpótol

Ha szingli vagy, a nyár elején még nagy a jövés-menés az életedben. Sokat flörtölsz, de gyorsan meg is szakítod a bimbózó kapcsolatot, ha a másik nem felel meg mindenben az elvárásaidnak. Az igazi áttörés nyár közepén következhet be: a sors kárpótol minden korábbi csalódásért. Igaz, titkos munkahelyi kapcsolatként indul, de az már rajtad is múlik, mikor vállaljátok fel egymást és az érzéseiteket. Ha már régóta házas vagy, idén nyáron bővülhet a család!

Legromantikusabb napok: június 27., július 11., augusztus 20.

Szűz 

08. 23. – 09. 22.

A fellegekben

A magánéleted akkor lehet boldog, ha a munkahelyeden is jól érzed magad. Ne vidd haza a problémákat! Ha még keresed a társad, a csillagok szerint június végén betoppanhat az életedbe a régóta várt szerelem, úgy érzed majd, az illető mindenben megfelel az elvárásaidnak. A nyáron a fellegekben érzed magad, teljes harmóniát jeleznek a bolygók. Még az is lehetséges, hogy kimondod a boldogító igent. 

Legromantikusabb napok: június 29., július 18., augusztus 6.

Mérleg 

09. 23. – 10. 22.

Megéri küzdeni!

Ha még keresed a párod, a nyár meghozza a szerelmet, a romantikát. Júliusban viszont nagyon sok lehet a félreértés, a féltékenység köztetek. A kapcsolat jövője múlik azon, hogyan kezeled ezeket a helyzeteket. Mérlegként nemcsak a felszínen vagy kedves, hanem valóban képes vagy kiegyenlíteni az ellentétes érdekeket. Most is ezt a képességed kellene kamatoztatni! Augusztusra azt üzenik a csillagok, hogy ha képesek vagytok felnőttként, tiszta lappal újrakezdeni a kapcsolatot, a házasság is szóba kerülhet. 

Legromantikusabb napok: június 22., július 2., augusztus 13.

Horoscope,Compatibility.,Loving,Couple,And,Zodiac,Wheel
Fotó: New Africa

Skorpió 

10. 23. – 11. 22.

Felhők közül a nap…

A nyár eleje szinte biztosan meghozza a forró érzelmeket. Ha már régóta vonzódsz valakihez, eljön a cselekvés ideje! Tedd meg a kezdő lépést, biztos, hogy pozitív fogadtatásra talál a másiknál. Az eleinte tökéletesnek tűnő boldogság mégsem biztos, hogy örök életű lesz. Vigyázz arra, hogy nem csak érzelmesebb, hanem érzékenyebb is leszel, de ha átvészeled ezt az időszakot, akkor augusztusra felhőtlen boldogságot jeleznek a bolygók.

Legromantikusabb napok: június 19., július 17., augusztus 5.

Nyilas 

11. 23. – 12. 21.

Egyenrangú kapcsolat

Végre elérheted a vágyaidat, a nyár akár eljegyzést is hozhat, ha párkapcsolatban élsz! Ha egyedülálló vagy, akkor bátran ismerkedj, jelentkező akad szép számmal. Július második felében már legyél óvatosabb, ne tegyél ígéreteket, és ne is higgy feltételek nélkül a szép szavaknak. Augusztusban az együttműködésen és az alkalmazkodáson van a hangsúly. Mindent beszélj meg a pároddal!

Legromantikusabb napok: június 30., július 17., augusztus 29.

Bak 

12. 22. – 01. 20.

Meghitt együttlét

Elégedettség, gyengédség, szolid együttlét jellemzi majd a mindennapokat a nyár első felében, a veszekedéseket, vitákat szépen elkerülöd. Ha még nem köteleződtetek el egymás felé, most ez is megtörténhet, szóba kerülhet az eljegyzés és a családalapítás is. Ha egyedülálló vagy, akkor főként augusztusban ismerkedsz könnyedén, elképzelhető, hogy a leendő párodat a barátaid mutatják be neked.

Legromantikusabb napok: június 28., július 24., augusztus 7.

Vízöntő

01. 21. – 02. 18.

Lelki társ

A nyár eleje csodásan szép szerelmi élményeket hozhat. Több hódolód is akad, de fontos, hogy szem előtt tartsd: „nem minden arany, ami fénylik”. A külsőségek helyett a belbecsre helyezd a hangsúlyt! A sors aztán pontot tesz az ismerkedős szakasz végére. A Vízöntőben járó Szaturnusznak és a Vénusz bolygónak köszönhetően találkozhatsz a lelki társaddal, akivel egymás gondolatait is kitaláljátok. 

Legromantikusabb napok: június 20., július 8., augusztus 2.

Halak 

02. 19. – 03. 20.

Beteljesült álom

Légy úrrá a bizalmatlanságodon és a kishitűségeden! Június végén valaki próbál közeledni, de nehezen hiszed el az illetőről, hogy őszinte a vonzalma. Legalább adj egy esélyt neki! Ha párkapcsolatban élsz, különösen sok gyengédségre van szükséged, mert érzékenyebb lehetsz a szokásosnál. Az érzelmi válság után az augusztus lehet a megnyugvás, a biztonság megszilárdításának az ideje. 

Legromantikusabb napok: június 23., július 1., augusztus 11.

 

origo.hu

Lecsapott a vihar Magyarországra: apokalipszisszerű villámlások és óriási eső - videó

ripost.hu

Te ismered a Rubik-kocka titkát? Lerántjuk a leplet

borsonline.hu

Óriási botrány a Next Top Model Hungaryben – Tomán Szabina páros lábbal szállt bele a műsor sztárjába: „Tényleg jól játszod a szereped…”

hirtv.hu

Bayer Zsolt felhívása + videó

mindmegette.hu

Sokan így rontják el a natúr csirkemellet: kihagyják az egyik fontos összetevőt

hirtv.hu

Ebben tuti nincs benne Azahriah

ripost.hu

Szerelem a láthatáron: három csillagjegyre júniusban boldogság vár

astronet.hu

Heti horoszkóp 2024. május 20-26.: Nagy változások jönnek

ripost.hu

Május végén fordul a kocka, ezekre a csillagjegyekre rámosolyognak az égiek

ripost.hu

Kiderült Katalin és Vilmos titka, kitálalt a komornyik

ripost.hu

Itt a vége? Még a képeket is törölte Sebestyén Balázs felesége

ripost.hu

A Merkúr a Bikába lép: négy csillagjegynek nagy meglepetést tartogatnak az égiek

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Szerelem a láthatáron: három csillagjegyre júniusban boldogság vár

EZO

Május végén fordul a kocka, ezekre a csillagjegyekre rámosolyognak az égiek

EZO

Megsúgták az égiek: Ez a 4 csillagjegy törődik a legtöbbet a szerelmével

EZO

Jön a megújulás: ennek a négy csillagjegynek fordulatot ígér a nyár

EZO

A Merkúr a Bikába lép: négy csillagjegynek nagy meglepetést tartogatnak az égiek

EZO

Felkavarják az állóvizet az égiek, 3 csillagjegy élete rögvest új irányt vesz!

EZO

4 csillagjegy, akik szakítás után is megszállottan ragaszkodnak az exükhöz