Magyar Péter egyértelműen a háború és az erőszak pártján

POLITIK
dosszié ikonMagyar Péter
INSIDER

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.05.01.
Módosítva: 2024.05.08.

Az intézkedő rendőr szerint Magyar Péter autós ámokfutásba kezdett, de végig agresszív, fenyegető és megfélemlítő volt

Előkerült egy rendőrségi jegyzőkönyv. E szerint Magyar Péter nemcsak a feleségét fenyegette megállás nélkül azon az ominózus decemberi napon, hanem az intézkedő rendőrrel szemben is támadóan lépett fel.

Bár Magyar Péter szívesen tetszeleg a baloldali Messiás szerepében, egy frissen előkerült rendőrségi jegyzőkönyv jól mutatja, milyen is valójában a baloldal új reménysége. Mint kiderült: a kielégíthetetlen szereplési vágyban szereplő Magyar évek óta arra készül, hogy megdöntse a jelenlegi magyar kormányt, megalázza a dollármédia kamerái előtt a feleségét és tönkre tegye a karrierjét. 

MAGYAR Péter
Magyar Péter szereplési vágya olthatatlan. A nárcisztikus személyiségzavarban szenvedő férj évek óta arra készül, hogy bosszút áll a feleségén, amiért elmerte őt hagyni. Fotó: Illyés Tibor

Az egész kormányt megbuktatom, ez lesz az évszázad válása, az ország botránya!

- ordította Magyar Péter 2020. decemberében, vagyis már két és fél évvel azelőtt is, hogy először szerepelt volna a nyilvánosság előtt a Partizán című műsorban. Ennél semmi sem bizonyítja jobban, hogy Magyar Pétert évek óta a felesége iránt érzett gyűlölet motiválta tetteiben. Az elhagyott férj nem válogat az eszközök között, a baloldal legújabb reménysége most éppen kormányt akar buktatni, hogy ezzel tudjon elégtételt venni azért, amiért Varga Judit egykori igazságügyi miniszter nem bírta tovább a folyamatos agressziót és elnyomást, és úgy döntött, elhagyja férjét. 

A magyar sajtóban futótűzként terjedő rendőrségi jegyzőkönyv egyébként arról a napról szól, amikor Varga Judit a gyermekeivel vidékre akart menni pár napra, ahol higgadt fejjel akarta végiggondolni a Magyar Péterrel való házasságát. Mint kiderült, a házaspár előző este egy baráti párnál vacsorázott, ahol Magyar Péter ittas állapotban szintén ordenáré módon beszélt a feleségével. Az egykori politikus ekkor döntött úgy, hogy a nővérénél lévő gyerekeket meg fogja, és pár napra elvonulnak a nagyszülőkhöz. 

Másnap reggel varga szerette volna összeszedni a legszükségesebb holmiaikat, de Magyar Péter ezt nem engedte, helyette végig üvöltözött, fenyegetőzött és agresszívan viselkedett. Rajtuk kívül egyébként egy rendőr is jelen volt, aki az akkori igazságügyi miniszter védelmét látta el. A jegyzőkönyvet rögzítő rendőr hangsúlyosan kiemelte, hogy a lakásból folyamatos kiabálást, koppanást, csattanásokat lehetett hallani, ráadásul fokozódó mértékben. 

A rendőr hivatalosan rögzítette azt is, hogy Varga Judit kiáltását is lehetett hallani: „Engedj el!”

A teljes jegyzőkönyv ismeretében érthető Magyar Péter pánikreakciója, amikor megpróbálta letiltani a cikket. Azt például, hogy trágár kifejezésekkel illette gyermekei édesanyját, a rendőri felszólításoknak nem engedelmeskedett, a hatóság munkáját akadályozta, Varga Juditot pedig személyi szabadságában próbálta korlátozni. Annak ellenére, hogy a felesége többször határozottan követelte: „Engedj el!”

Magyar Péter agresszív kirohanásairól készült videónkat itt nézheted meg:

Ahogy az intézkedő rendőr leírta: 

Magyar „végig agresszívan, fenyegető és megfélemlítő módon viselkedett”. 

Magyar közölte:

  • az egész kormányt meg fogja buktatni;
  • óriási botrányt fog csinálni;
  •  fenyegetőzött, hogy azonnal felhívja az ismerőseit a médiában, kihívja az RTL Klub stábját és a Facebookon élőben közvetíti az eseményeket. Kijelentette:

 a „közvetítésben” meg fogja alázni a feleségét és tönkreteszi a politikai karrierjét.

Varga Judit a jegyzőkönyv szerint kérlelte, hogy engedje el, szabad mozgásában ne korlátozza, miközben mindvégig igyekezett nyugtatni, jobb belátásra bírni. Amikor Varga Judit távozni próbált, ahogy a jegyzőkönyv rögzíti, Magyar Péter „folytatta trágár, gyalázkodó, fenyegető stílusban a kiabálást”, és akadályozni próbálta felesége távozását.

Magyar Péter autós ámokfutásba kezdett Budapesten

Miután az intézkedő rendőrnek sikerült a „védett személyt” az agresszív fellépéstől megóvva autóba ültetni, Magyar Péter beült egy másik autóba és keresztbe állt a rendőrség kocsija előtt. Az autóból továbbra is folyamatosan „kiabált és fenyegetőzött”, azt állítva, hogy testőrök el akarják rabolni a gyerekeit. Aztán kiugrott a kocsiból és megpróbálta kinyitni a rendőrségi autó ajtaját. Miután a kocsi oldalazva megpróbálta megkerülni Magyar Péter autóját, ő egy „hirtelen manőverrel újra keresztbe állt”. Közben folyamatosan „ordibált és fenyegetőzött”. Végül a kukákat félretéve sikerült elindulnia a rendőrségi járműnek, de Magyar Péter üldözőbe vette, a Kútvölgyi úton egy hirtelen manőverrel elé vágott és nagy sebességgel megelőzte. Ahhoz a lakáshoz mentek, ahonnan Varga Judit el akarta hozni a gyerekeit, hogy biztonságos helyre, a szüleihez vigye őket.

Magyar Péter mindenkit sérteget és lenéz. Erről készült videós összeállításunk itt látható:

A lakás előtt Magyar Péter ismét folytatta a „trágár kiabálást”, feleségének ismét azt ordította, hogy hívni fogja az RTL Klubot, és meg fogja szégyeníteni őt, miközben a rendőröket ismét emberrablással vádolta meg. Elővette a telefonját, és miközben ismételten a kormány megbuktatásával fenyegetőzött, videófelvételt készített a rendőrről. A rendőr felszólította, hogy hagyja abba, Magyar eközben „menekülni kezdett”, és folytatta a videózást. A rendőr határozott felszólítására végül eltette a telefonját, de továbbra is inzultálta a rendőrt és fenyegetőzött.

Végül Magyar eltávozott a helyszínről. Varga Judit pedig ezután találkozhatott a gyerekeivel, akiket rendőri biztosítással elvitt a szüleihez Miskolcra.

Reagált a HVG újságírója

Dezső András volt az első, aki a magyar médiában írt arról, hogy létezik egy ilyen rendőrségi jegyzőkönyv. Magyar Péter ekkor már róla is agresszív stílusban nyilatkozott, a baloldali újságírót propagandistának nevezte. A HVG-től nemrég a távozását bejelentő Dezső is reagált a kiszivárgott jegyzőkönyvre. A jelentésről író újságíró a Telex kérdésére megerősítette,

a Mandiner által ismertetett jelentés megegyezik a hozzá korábban eljutott jelentéssel. Hozzátette, kutatásai alapján a jelentés valóban azon a napon készült, ami a dokumentumban is szerepel, ahogy azt is ellenőrizte, hogy Varga Judit valóban személyi védelem alatt állt azon a napon.

Magyar Péter tévképzeteiről készült korábbi videónkat itt meg tudod nézni: 

 

origo.hu

Megható: így néz ki Kóbor János egykori otthona

ripost.hu

Balesetet szenvedett a magyar színész, elmaradnak az előadások

metropol.hu

Stana Alexandra a TV2 kamerái előtt ment férjhez

mandiner.hu

Egymásnak estek a felek az ATV-ben a Fico elleni merénylet ügyében (VIDEÓ)

ripost.hu

Lehetetlen teszt, ha megfejted, az emberek 1 százalékába tartozol

vg.hu

Ebben a magyar városban nyílik a legújabb KFC – felkészül a Burger King

ripost.hu

Jön a megújulás: ennek a négy csillagjegynek fordulatot ígér a nyár

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. május 19.: Pünkösd vasárnap a békét, a nyugalmat keresd!

ripost.hu

Május végén fordul a kocka, ezekre a csillagjegyekre rámosolyognak az égiek

ripost.hu

Hazafelé menet elájult és a kórházban ébredt fel Rubint Réka

ripost.hu

Rettentően nehéz IQ-teszt, ami a személyiségedre is magyarázatot ad

ripost.hu

Felkavarják az állóvizet az égiek, 3 csillagjegy élete rögvest új irányt vesz!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Súlyos csapások érték Ukrajna második legnagyobb városát

INSIDER

Újabb részletek a Magyar Péterhez köthető 8 milliárdos pilótajátékról

INSIDER

Magyar Péter pont úgy fenyegetőzik és hisztizik a közéletben, ahogy régen az otthonában

INSIDER

Saját árfigyelőt kap az otthonfelújítási program - olcsóbb lesz a lakásfelújítás!

INSIDER

"Örökre ki vagytok tagadva" - saját unokatestvére gyilkolta meg Tomit Rétközberencsen

INSIDER

Ha jól tippelt, 2 milliárd 355 millió forintot nyert az ötös lottón

INSIDER

"Megtalálták édesanyám holttestét" – Szlovákiában bukkantak rá az eltűnt Anikóra

INSIDER

Menczer Tamás: Se atombombáról, se sorkatonák küldéséről nem akarunk hallani