Létrehozva: 2020.09.24.

A csoda és az internet segített: 26 évesen talált rá húgára Gina

Alig félórányira laktak egymástól, még közös barátjuk is volt, mégis felnőttkorukban derült ki, hogy testvérek. Gina a Facebook segítségével talált rá húgára, Szandira.

Szandit születésekor otthagyta az édesanyja a kórházban, ám a szerencse rámosolygott, mert a csecsemőotthonból nevelőszülőkhöz került, akik az igazi családot jelentik számára. Ginát 3 éves koráig édes szülei nevelték, majd nagyszüleihez került. A nagyszülők halála után nevelőotthonba, majd hosszas harc után nagynénjéhez került. A két lány hosszú ideig alig félórára lakott egymástól, mégsem találkoztak soha. A 29 éves Gina annyit tudott, hogy van egy húga valahol a világban.

– Volt egy osztálytársam, akiről kiderült, hogy Szandi közvetlen szomszédja, ráadásul kiskoruk óta jó barátok. Karnyújtásnyira volt a megoldás – mesélte a Borsnak Gina, akinek három éve sikerült megtalálnia anyját, hogy információt szerezhessen Szandiról. Ekkor a lány Facebookon közzétett egy bejegyzést, remélve, hogy megtalálja a testvérét.

– Egyik reggel bejelölt egy lány a Facebookon – kezdte Szandi. – Megnéztem az adatlapját és láttam, hogy a testvérét keresi. Megnéztem az adatokat és megdöbbenve láttam, hogy engem keres. Kiderült, az egyik volt tanárom és az unokatesóm is rám ismert a bejegyzésben és felvették a kapcsolatot Ginával. Megható pillanat volt, amikor a semmiből hirtelen 22 éves koromban lett egy testvérem – mesélte a megható történetet Szandi, aki hamar összebarátkozott nővérével.

– Amióta tudunk a másikról, gyakran meglátogatjuk egymást, sőt mindennap beszélünk telefonon. Kiderült, sok bennünk a közös. Mindketten imádunk énekelni, de még a beszédstílusunk és a mozdulataink is egyformák – mesélte Szandi, aki szociális ápolóként idősekkel foglalkozik. – Hálás vagyok a szüleimnek, mert szerető családban nőhettem fel és szerintem több szeretetet kaptam, mint mások az igazi szüleiktől. Ginával lett teljes minden, aki egy éve Angliában él, így kevesebbet tudunk találkozni, de bízom benne, hogy hamarosan újra találkozhatunk, mert már hiányzunk egymásnak.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Felbukkant egy újabb halálos vírus

origo.hu

Kiestek a mélyen kivágott felsőből Vajna Tímea hatalmas mellei

borsonline.hu

„Azt hittem, másnapos vagyok” – Viszketés jelezte, hogy rákos lett a fiatal férfi

magyarnemzet.hu

Hosszú idő után először ültek tárgyalóasztalhoz az oroszok és ukránok

ripost.hu

Sztárok bulizás közben - Galéria

hirtv.hu

Kiderült, ki a szerzője Magyar Péterék adatkezelési tájékoztatójának + videó

origo.hu

Alig takarja a melltartó az egykori szépségkirálynő mellét

travelo.hu

Videó: Egy hatalmas Boeing géppel intett búcsút a levegőben a pilóta

ripost.hu

Nagyot fog zuhanni az üzemanyag ára, ekkor várható

ripost.hu

Áll a bál az X-Faktor körül, még saját mentora is a műsort szapulta

ripost.hu

Ez lenne a világ legrövidebb IQ-tesztje? Csupán egyetlen kérdésből áll, mégis sokakon kifog

ripost.hu

Megdöbbentő bejelentést tett a NASA: életet találtak a Marson

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-