Létrehozva: 2018.11.02.

Amikor az anyós dob egy hátast: Ez több, mint arcpirulós jelenet

Fontos lépés a kapcsolatban a bemutatkozás, nem csoda, ha mindenki feszült a partnere szülei elõtt. Egy internetes fórumon rettentõ kínos helyzeteket meséltek párok, akikkel már megtörtént a legrosszabb...

Minden párkapcsolatban rizikós megismerni a szülőket, para, hogy nehogy rosszul süljön el valami. Hiszen első benyomást csak egyszer lehet tenni. Van, akinek egyáltalán nincs szerencséje, és a lehető legkínosabb módon mutatkozik be a leendő anyósnak és apósnak. Meredek történetek következnek!

1. „Volt egy kerti parti a barátnőmnél. Az egész rokonsága ott volt, nagymama, unokatestvérek, idős nagynénik. Jó volt a hangulat, sokat játszottam a gyerekekkel. Aztán beugrottam a kerti medencébe, és nem vettem észre, hogy közben elhagytam az úszógatyámat. Kijöttem a vízből anyaszült meztelen, és az egész család meglátta a férfiasságomat. Nagyon ciki volt.”

2. „Másnapos voltam, amikor mentünk a pasim szüleihez, hogy bemutasson nekik. Ebéd volt, de bennem még jócskán dolgozott az alkohol, a víz is vissza akart jönni, annyira rosszul voltam. Aztán az ebédlőasztalnál nem bírtam tovább, és hiába próbáltam visszatartani, elhánytam magam. Elhitték, amikor azt mondtam, hogy valami vírust kaptam el, de nagyon kínos volt az egész.

3. „Nagyon jó volt a családi vacsora, amikor a barátnőm bemutatott a szüleinek, tök jó fejek voltak, egy percig sem volt kínos. Csak aztán, amikor elindultam a kocsival, és az egész család kijött integetni, elfelejtettem hátramenetbe tenni a váltót, szóval teljes lendülettel nekimentem a kerítésüknek. Ki is dőlt egy elem, nem győztem kérni az elnézést, nagyon gáz volt.”

4. „Pasim nagymamája nagyon cuki, az egész család imádja, szóval jó akartam lenni nála. Valamiért úgy tudtam, hogy a néni nagyot hall, szóval egy családi összejövetelen jó hangosan beszéltem hozzá, és tolmácsoltam, ki mit mondott. Nem szólt semmit, szerintem udvariasságból, a párom meg az este után röhögve mondta, hogy amúgy a nagyinak semmi baj a hallásával, de aranyos volt, ahogy kiabáltam neki.”

5. „Karácsonykor mutatott be a csajom a szüleinek, és tök jó volt az este – egészen addig, míg át nem adtuk az ajándékokat. Én egy rezgő hátmasszírozó rudat vettem a barátnőmnek, és amikor kicsomagolta, az egész rokonság elkezdett röhögni. Éreztem, hogy rákvörös lettem, és elkezdtem magyarázkodni, hogy ez nem egy vibrátor. De annál rosszabb lett a helyzet, mondjuk ők nagyon jót szórakoztak rajtam.”

6. „Apósom egy este azt mondta, beszélni akar velem, mint férfi a férfival. Szóval elmentünk kocsmázni. Sorra rendelte a söröket meg a feleseket, és nekem teljesen összefolyt az este, nem is emlékszem, hogy jutottam haza. Reggel a csajom ébresztett, és azt mondta, lenyűgöztem az apját, mert az öreg a lelkére kötötte, hogy soha ne szakítson velem.”

7. „Marhaszeletet vacsoráztunk, amikor bemutatott a szüleinek a csajom. Nekem meg a torkomon akadt egy falat. Az elején azt hittem, semmiség, a víz leviszi. De nem, egyre rosszabb lett a helyzet, komolyan fuldokoltam. Az anyja, aki orvos, azonnal felpattant a helyéről, a hátam mögé lépett, és a Heimlich fogással megszabadított a falattól. Amit azonnal felkapott a földről a kutya.”

Még nincs vége, lapozz!


8. „Pasim azt hitte, hogy nincsenek otthon a szülei, szóval bementünk a szobájába, és egész éjszaka szeretkeztünk. Én egy kicsit hangos vagyok az ágyban, de ő szereti, ha vad vagyok. Csakhogy amikor lementünk reggelizni, a szülei ott voltak az ebédlőben, és látszott rajtuk, hogy az egész éjszakai műsort hallották, nagyon ciki volt.”

9. „Megismertem egy csajt Tinderen, és pár hónap járás után elvitt bemutatni a szüleinek. Az apja tök jó fej volt, a testvérei is, jó hangulatban telt a kajálás. Aztán belépett az anyja az ajtón, és köpni-nyelni nem tudtam. Ugyanis az a milf volt, akivel fél éve randiztunk, és volt egy igen forró éjszakánk is. Mindketten mélyen hallgattunk a vacsora alatt…”

10. “Izgatónak találtuk a pasimmal, hogy a kertben kényeztessük egymást: lefeküdtem a rózsabokor mögött, ő pedig fölém mászott, és belekezdtünk a dolgokba. Csakhogy mégis otthon voltak  szülei, és jöttek ki metszeni a rózsát… De már csak akkor vettük észre őket, amikor késő volt.”

11. “Pasim anyukája takarított a házban, és megtalálta az összes üres óvszeres dobozt a párom ágya alatt. Amikor lehozta a nappaliba, hogy kidobja, apósom csak annyit mondott, hogy jól nyomjuk, hogy ilyen sok fogyott, anyósom meg megjegyezte, hogy legalább figyelünk a biztonságra. Mi meg nagyon elvörösödtünk.”

12. „Barátnőmnél voltam, elvileg senki nem volt otthon. Leugrott valamiért a boltba, én meg elmentem addig zuhanyozni. Csakhogy hallottam, hogy a nappaliban a macskája nagyon randalíroz, és féltem, összetör valamit, úgy zörgött. Szóval átrohantam anyaszült meztelen, és azt kiabáltam, hogy azonnal hagyd abba. Aztán megláttam a csajom nagymamáját a nappaliban, a macska békésen aludt a kanapén.”

Ez is érdekelhet

origo.hu

Mit szólnak a baloldali jogvédők, hogy Magyar Péter kínozta a feleségét?

origo.hu

Meghallgatta tanúként Varga Juditot az ügyészség

borsonline.hu

"Gyanítom, hogy elrabolták a 2 éves unokámat” – Kétségbeesve keresik az eltűnt Dankát

vg.hu

Brutális baleset Baltimore-ban: több kilométeres híd omlott össze – videó

ripost.hu

Elhagyta az országot, Cipruson hunyt el minden idők egyik legjobb magyar csatára

mandiner.hu

Putyin elmondta, hogy megtámadná-e Európát

origo.hu

A TV2 sztárját nem akarta beengedni a lakásba a férje

travelo.hu

Videó: Debrecenből elindult az első olyan járat, mellyel a világ számos pontja válik elérhetővé

ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Minden nap szenvedés, gyógyíthatatlan beteg a gyönyörű színésznő

ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

BIZARR

„Érzem a jelenlétét” - Démonnal küzd egy veszprémi anya, riasztó, miket művel a lény

BIZARR

József szelleme megkereste a Széchenyi-díjas mágust - Videó

BIZARR

Kitálalt a jövőlátó: közelebb van a III. világháború, mint bárki hinné

BIZARR

Nem semmi! Így néznek ki a földönkívüliek az AI szerint - fotók

BIZARR

„Földönkívüli szúnyogok” – Rejtélyes füstkarika okozott pánikot - Videó

BIZARR

„Mi a franc ez?” - Rejtélyes UFO jelent meg az ukránok felett - Fotó

BIZARR

Halálra rémült az apuka: hátborzongató, mi nyúlt be a kisfia ágyába

BIZARR

Mike Tyson 1995-ös mérkőzésének felvétele bizonyíték az időutazásra