BIZARR

Borzalom, mit művelt magával ez a nő, azt hiszi, hogy szexi

Sophia Vegas kivetette 4 bordáját, hogy extrém vékony dereka legyen. Terve megvalósult, de a végeredmény... az valami szörnyû lett!
címkék:

Sophia Vegas minden álma, hogy úgy nézzen ki, mint egy élő Barbie baba, és ha ez a célja, akkor nagyon jó úton halad, ugyanis egyre kevésbé hasonlít egy emberi lényre. Rengeteg műtéten esett már át a német tévésztár, ez szemmel látható. A mellei sem természetesek, de ez a legkevesebb, sokkal szemet szúróbb, hogy szinte nincs is olyan testrésze, amit ne érintett volna valamilyen sebészeti beavatkozás.

Legutóbb például 4 bordáját vetette ki Sophia, egyszerűen azért, mert nem találta elég karcsúnak a derekát. Az eredmény nagyon szembetűnő, annál is inkább, mert a csaj borzalmasan természetellenesen néz ki a lehetetlenül vékony derekával.

A bordáinak az eltávolítása már néhány követőjének is sok volt, ám Sophia fittyet hány mások véleményére, ő ugyanis azt csinál a saját testével, amit csak akar - mondja minden alkalommal, mikor valaki rákérdez a rengeteg átalakító műtét okára.

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?