BIZARR

Brutális, hogyan ölte meg szerelmét a híres sztársebész

Egészen sokkoló, milyen módon végzett az orvos a nővel.
  • Szerző: Ripost

Senki nem számított arra, hogy az elismert, mindenki által udvariasnak és úriembernek vélt férfi ilyen borzalmas dolgot művel. A 43 éves Dr Andreas David Niederbichler ügyében most született ítélet, és 9 évet kell a rácsok mögött töltenie. Azonban egyáltalán nem biztos, hogy ezután szabadon engedik: attól függ, mennyire látják majd akkor ártalmasnak a környezetére és a nőkre.

A férfi boldog kapcsolatban élt barátnőjével. Igaz, a nő férjnél volt, de éppen elhagyni készült párját, a sebésszel pedig az összeköltözést tervezték. Csakhogy egy szerelmes együttlét katasztrófával végződött. és mint kiderült, már három másik nővel is ugyanezt művelte korábban a férfi, írja a mirror.co.uk.

A részletekért LAPOZZ!


A sebész kellemes meglepetésnek szánta, hogy nemiszervének redőibe nagy mennyiégű kábítószert rejt el, melyet aztán  orális szex közben a partnere akaratlanul is a szervezetébe visz. Három másik nő is jelentkezett az eset kapcsán, akik ugyanezt átélték a férfival. Õk viszonylag szerencsésen megúszták az esetet. A férjét elhagyni készülő barátnő azonban túladagolás matt belehalt a kalandba, melyet megkérdezése nélkül művelt vele a férfi.

Az orvos azzal védekezik, hogy nem állt szándékában senkiben kárt tenni, és hogy egy ideje már kezeltetni szeretné drogfüggését. A jelek szerint sajnos nem sikerült eddig a kezelés. De a börtönben alighanem kénytelen lesz megvalósítani az elvonást. Csak ez az áldozaton már sajnos semmit nem segít.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A zserbó, amivel a nagyit is lepipálod
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?