BIZARR

Brutális, mit művelt az anyós a menyével - ilyet még nem hallottál

Sok meredek dologra képes egy anya, de ami itt történt, azt elképesztő.
  • Szerző: Ripost

Vannak nők, akik igazán nem szívbajosak, ha a fiuk kapcsolatáról, egy esedékes esküvőről, vagy a menyükről van szó. És sok olyan anya van, aki egyáltalán nem szégyenlős ahhoz, hogy beleártsa magát felnőtt fia életébe. Na de azért vannak persze fokozatok is.

Egy nő az interneten olyan történetet osztott meg, hogy a fél világ csak hüledezik rajta, írja a Mirror. Mint meséli, a főiskolán ismerkedett meg párjával, és szinte lebegett a boldogságtól, annyira remek volt a kapcsolatuk. Az egyetlen nehézséget az okozta, hogy a fiú családja nagyon gazdag volt, és emiatt a lány sokszor úgy érezte, nem felel meg eléggé az elvárásoknak.

Később már ennél komolyabb problémák is kezdődtek, amíg el nem jött a fordulat... LAPOZZ!


Ahogy telt az idő, valódi konfliktusok alakultak ki köztük. A fiatal nő szerint párja egyre követelőzőbbé vált, egyre jobban szeretett ellenőrző és elszámoltató szerepbe bújni: olyan lett, akárcsak a saját szülei. Különösen akkor váltak keménnyé a helyzetek, amikor a fickó ivott. És sajnos ez igen gyakran elő is fordult.

Már megszületett az elhatározás benne, hogy ideje lenne kilépni ebből a kapcsolatból, amikor egy szép napon csöngött a telefon. Anyósa, pontosabban vőlegényének anyukája szólt bele. És felajánlott 300 ezer forintnak megfelelő összeget ahhoz, hogy a lány lelépjen, és szakítson a fiával. És hogy mit tett erre a fiatal nő? Némi gondolkodás után igent mondott. Mivel egyébként is szakításra készült, fogta a pénzt, összecsomagolt, és azzal a megegyezéssel, hogy soha nem árulja el anyósával közös titkukat, lelépett a közös otthonból...

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A legjobb töltött káposzta receptek
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?