BIZARR

Csak "zokniban"! Januártól kötelező az óvszer az USA pornóiparában!

A pornófilmek hazájában új törvény vonatkozik a pornóiparban dolgozó szakmunkásokra. A friss szabályozást az állampolgárok kényszerítették ki, de vajon képesek-e betartani az érintettek?
  • Szerző: Ripost

Jövő évtől csakis munkaruhában, azaz óvszerrel lehet felvenni a  műszakot a pornófilmek szereplőinek. Erre egy új törvény kötelezi őket. Az ok egyszerű: Kaliforniában, ahol futószalagszerűen készülnek a legmocskosabb felnőttfilmek, soha nem látott méretekben újra terjed az AIDS. A politikusok szerint az új szabályozás életbe léptetése mindennél fontosabb. „Eszünk ágában sincs korlátozni az emberi szabadságot, de az itt élő polgároknak is az a véleménye, hogy viseljen óvszert minden pornósztár Kaliforniában! Nemcsak az ő életüket védi a szabályozás, hanem mindenkit, aki pornót néz – mondja Diane Duke képviselőnő, aki pár nap alatt 400 000 aláírást szedett össze az ügy érdekében. Szerinte kár álszemérmesnek lenni pornó-ügyben: sokkal többen néznek ilyen filmeket, mint ahányan bevallják. De mindenki tudja, hogy a pornófilm nem olyan, mint egy szirupos hollywoodi történet, itt a filmvásznon élesben zajlanak az események.

"Minden egyes apró részlet világosan látszik, az is, természetesen, ha a férfiszereplő óvszer nélkül hatol be."

A képviselőnő meggyőződése, hogy a fiatalok ezekből a filmekből lesik el a szexuális mintákat, s ezeket aztán ők is szabadon alkalmazzák. Véleménye szerint ennél veszélyesebb nincs!

"Ha azt látják, hogy a pornósztárok óvszer nélkül közösülnek, akkor eszükbe sem jut aktus előtt kondomot húzni. Pedig nagyon fontos lenne, újra rég nem látott méretekben terjednek a szexuális fertőzések illetve az AIDS.”

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Házi szaloncukor egyszerűen
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?