BIZARR

Diákjaikkal csalta egymást a tanár házaspár

Először a feleséget vitte el a rendőrség, de két nap múlva a férje is követte a börtönbe, mert mindketten a tanítványaikkal szexeltek.
  • Szerző: Ripost

A tanár házaspár szexuális élete már hosszú hónapok óta megromlott, a szomszédok szerint  sokat veszekedtek, de azon mindenki ledöbbent, amikor kiderült, hogy mindketten a tanítványaikkal szexeltek.

A diákjaikkal csalták egymást

„A rendőrök először Chatlit, a tanárnőt vitték el, mert az egyik diákunk feljelentette" – mondja az alabamai iskola igazgatója.

"Az asszony férje is nálunk tanított, ezért nagyon sajnáltuk és vigasztaltuk. Sokkolta az egész iskolát, amikor két nap múlva őt is elvitték molesztálásért.”

A házaspár tagjai edzőként is irányították az iskola kosárlabdacsapatát, és edzés után az öltözőben választották ki a leendő szeretőjüket. A nyomozók megállapították, hogy a tanárok az iskolában nem szexeltek, de kiderült, hogy a férj előszeretettel hordta diákjait a temetőbe, és a szabadban, a fejfák között csalta legtöbbször a feleségét.

 

 

https://www.washingtonpost.com/news/morning-mix/wp/2016/04/01/husband-and-wife-teachers-charged-in-separate-student-sex-cases-in-the-same-week/

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?