BIZARR

Döbbenetes módszerrel növelte mellei méretét ez a japán nő

Ha a módszer valóban mûködik, akkor a nagy mellekre vágyó nők millióinak jelenthet gyors és ingyenes megoldást ez a puritán technika.

A 27 éves japán Nana Yasuda 10 ezer alkalommal markolta meg saját melleit 12 nap leforgása alatt, hogy bebizonyítsa azt a városi legendát miszerint a keblek mérete jócskán megnő attól, ha rövid időn belül finoman és sokat nyomkodják őket - írja a DailyStar.

A fiatal távol-keleti bikinimodell mellnagyobbító kísérletét végig nyomon követte és dokumentálta az egyik legnagyobb japán kábeltelevízió. Szóval elviekben nem teljesen kamu, hogy Nana D-kosaras mellei F-es méretűre (ázsiai mérettáblázat szerint!) dagadtak a kísérlet 12. napjának végére. Persze a szakértők szerint nem minden nőnél működik ugyanilyen hatásfokkal a módszer, de általában véve tényleg növekedésnek indulnak a mellek, a megfelelő minőségű és mennyiségű fizikai ingerre.

A téma szakavatottjai szerint a legjobb, ha a finoman megmarkolt melleket körkörösen dörzsöljük, puhán nyomkodjuk, masszírozzuk. Nana is pontosan ugyanezt a módszert követte, minden nap 833 alkalommal. A japán sajtó beszámolói szerint a modell a 6000. markolás után kénytelen volt melltartót váltani, mert szó szerint kibuggyantak a cickói a régi fehérneműjéből. A 10 ezredik nyomás végére pedig Nana mellei két teljes kosármérettel lettek nagyobbak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?