BIZARR

Durva, amit az anyós művelt menyével és unokájával: besokkolt a család

Olyat húzott a nagyi, amire senki nem számított.
  • Szerző: Ripost

Egy internetes fórumon fakadt ki az az anyuka, aki teljesen kiakadt az anyósára. Méghozzá joggal.

Egy kisbaba érkezése általában nagy öröm a család minden tagjának. Persze sok feladatot ad a szülőknek és a nagyszülőknek is, felfordul a megszokott életvitel, de kárpótlást nyújt a kicsit összes mosolya és apró rezdülése. Csakhogy az anyukák nagy része a kialvatlanságtól és a sok teendőtől olykor alig áll a lábán a fáradtságtól. Ilyenkor szokott igazán jól jönni a családi segítség. Boldogan mondott hát igent a Ciara álnévre hallgató internetező az anyósának, amikor a nő felajánlotta, hogy vigyáz egy délutánon át a kicsire, hogy az újdonsült anyuka kicsit kimozdulhasson és felfrissülhessen.

Ami viszont ezután történt, arra nem számított a kismama! LAPOZZ!


"Mindössze 5-6 órát lehettem távol, de mire hazaértem, nem hittem a szememnek" - mesélte el a fórumozóknak a 34 éves nő. Arra számított, hogy anyósa és a baba otthon játszanak, de üres volt a lakás. Aggodalom fogta el, hívni kezdte anyósát, aki viszont nem vette fel a telefont, így a következő óra kész rémálom volt az idegességtől Ciara számára, hiszen fogalma sem volt, hol lehetnek és hova tűnhettek otthonról a kicsi és a nagymama.

Ezidő alatt viszont észrevette, hogy a gyerekszoba szinte teljesen át lett rendezve. A kiságy a szülők hálójából átkerült a gyerekszobába, a pelenkázót a nagyi a fürdőbe vitte, mindezt utólag azzal magyarázta, hogy szerinte így sokkal jobb lesz az élete a fiatal párnak. Csakhogy senki nem kérte őt lakberendezésre vagy arra, hogy beleártsa magát a fiatalok életébe.

A hab már az volt a tortán, amikor megérkezett a féléves csöppséggel, akinek díszes karika csillogott az addig ki nem lyukasztott fülében. A szülők ugyanis ellenezték a kisbabák felékszerezését, sokkal későbbre tartogatták a fülbevalót a lányuknak.

Az anyós tehát mindent elintézett, elégedetten érkezett haza, és persze fogalma sem volt, hogy mégis miért remeg az idegességtől menye, aki alig tudta feldolgozni az eseményeket.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?