BIZARR

Egy videó, amitől még az ufóvadászoknak is leesett az álla!

Egy lelkes amatőr belógott a titokzatos 51-es körzetbe és olyan videót készített, amitől még az internetes ufóhívőknek is leesett az álla. Egy egész flotta lebegett a hangárok felett startra készen...
  • Szerző: Ripost

Az ufóvadászok mekkája, az 51-es körzet. Nevadában, Las Vegastól 108 km-re található, a Groom tó nevű kiszáradt mederben, ahol egy titkos katonai támaszpont kapott helyet egy 7000 méteres kifutópályával és több rejtélyes hangárral. A "körzet" olyannyira titkos, hogy a létezését csak a közelmúltban ismerte el az amerikai kormány. 

Állítólag a titkos amerikai kémrepülőket is itt tesztelték korábban. Egyes elméletek szerint számos lezuhant repülő csészealjat szállítottak már ide, és idegen lényeket is vendégül látnak, vagy inkább tartanak fogva a bázis hatalmas földalatti részén. A hely legendájának alapja az lehet, hogy elképesztően sok alkalommal láttak a környéken azonosítatlan repülő objektumokat.

A körzet környékén mindíg lapul egy-két fanatikus ufóvadász kamerával a kezében. Egyiküknek állítólag sikerült elég közel merészkednie a bázishoz anélkül, hogy felfedezték volna. Persze remek objetív volt a kameráján, így olyan felvételt készített, amitől a legtöbbeknek leesik az álla. Különös járműflottát filmezett, amely az 51-es körzet területén lebegett, éppen a felszállás előtt. A repülő objetumok szivar alakúak, és függőleges helyzetben lebegtek, majd az egyik elkezdett a levegőbe emelkedni... itt sajnos megszakadt a felvétel.

Azonban a hihetetlen képsorokat még az ufóhívők közössége is kétkedve fogadta. Ilyen minőségű felvételt a körzetben szinte lehetetlen lőni. Ráadásul a védelmi rendszer olyannyira fejlett a bázison, hogy még arról is tudnak, ha egy madár berepül a tiltott zónába, nemhogy egy ember sétáljon be oda.

A másik ok, amiért hamisnak gondolják a felvételt, a készítő személye, (Section51) aki már eddig is számos olyan ufóvideót töltött fel a YouTube csatornájára, amiről már messziről látszik, hogy manipulálták. Mindenesetre ő az ufóvadászok feketebáránya... rontja a "szakma" hírnevét!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?