BIZARR

Ettől a interjútól padlót fogsz! Kiszivárgott egy videó az 51-es körzetből!

Egy több mint 50 éves filmfelvétel került fel az internetre, amelyen olyasvalaki beszél, aki hivatalosan nem is létezik... Ráadásul olyasmit mond, amitől a hideg futkározik a hátunkon!
  • Szerző: Ripost

A titokzatos Blue Book Project hivatalosan 1951-től 1966-ig gyűjtötte az ufókkal és földönkívüliekkel kapcsolatos észleléseket, dokumentumokat és tárgyi bizonyítékokat... Ennek keretében készült ez a felvétel is, 1964-ben, a hírjedt 51-es körzet egyik hangárában. Állítólag ide szállították az 1947-ben Roswellnél lezuhant repülő csészealj utasait is, és több földönkívüli járművet őriznek itt, mint a világon bárhol... - írja a napiufo.hu.

A furcsa lényt EBE-3-nak nevezik, ami magyarul annyit tesz, a hármas számú földönkívüli biológiai entitás. Ez arra utal, hogy nem ő volt az első élő idegen lény, akit "megvendégeltek" a mai napig szigorú őrizet alatt tartott katonai bázison a nevadai sivatagban.

Nemcsak az a megdöbbentő a felvételben, hogy ki beszél, hanem az is hajmeresztő, amit mond.

Állítása szerint ugyanis a messzi jövőből érkezett, és nem földönkívüli lény, hanem az ember evolúciós leszármazottja. Bár ennek ellenére több ezer fényévet utazott az űrben, hogy visszatérjen az anyabolygóra, mert a távoli jövőben az emberiség elhagyja a Földet egy nukleáris háború miatt. 

A jövőből jött fura leszármazottunk azért érkezett, hogy megfigyelje a múltat... Ráadásul kiderül, hogy a világunk pusztulását a politikai és a vallási dogmák okozzák!

Sokan elképedéssel nézték és hallgatták a különös lény mondókáját: Volt, aki elhitte, mások viszont csak jót nevettek a videón, mondván, csak egy jól sikerült CGI, vagyis 3D-s animáció...

A felvétellel kapcsolatban kétkedésre adhat okot, hogy az eredeti feltöltés, amelyet szinte minden, ufókkal foglalkozó internetes oldal átvett, egy profi, 3D-s animációkkal foglalkozó cég videócsatornáján bukkant fel először...

Persze ott sem állítják, hogy ők  készítették, de igen nagy az esély rá... Sokak szerint nem az a lényeg, hogy valódi-e a felvétel, vagy ügyes hamisítvány, hanem az üzenete.

Ha hagyjuk, hogy az őrült politikai és vallási eszmék eluralják a világot, akkor könnyen meglehet, hogy az oly sokat várt és emlegetett világvége sokkal hamarabb bekövetkezik, mintsem gondolnánk!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?