BIZARR

Ezt látja a pilóta a vadászgépből, amikor ufót üldöz

Sokat hallottunk már arról, hogy a világ különböző országaiban furcsa, azonosítatlan repülő tárgyakat üldöztek a katonaság vadászgépei. De vajon milyen lehet a pilóták szemszögéből egy-egy ilyen hajsza? Most kiderül!
  • Szerző: napiufo

Az Egyesült Államok területén, Oregon felett vette videóra egy F-15-ös vadászgép fedélzeti kamerája a fénylő objektumokat... az eset még augusztus elején történt.

A pilóta próbálta követni az őket, de esélye sem volt utolérni a hihetetlen manőverekre képes szerkezeteket, amelyek ráadásul pillanatok alatt gyorsítottak vagy lassítottak – kedvük szerint. Egy vadászgéppel viszont ilyesmit képtelenség csinálni...

Úgy játszottak velem, mint macska az egérrel... a közelükbe se értem!

Nézd meg a videót itt!

A legtöbb UFO-észlelés a légkörben történik, azok, akik a legközelebbről láthatják a furcsa repülő objektumokat, a vadászgépek pilótái. Ezek közül is főleg azok, akiket kivezényelnek a radarokon megjelenő azonosítatlan repülő tárgyakhoz. Náluk ez már rutinfeladatnak számít.

A szakértők szerint a vadászpilóták 30 százaléka találkozott már ufókkal valamelyik repülése folyamán.

Azonban igen ritka, hogy a fedélzeti kamera által rögzített felvételeket avatatlan szemek is láthatják... A legtöbb ilyet azonnal titkosítják. A pilótákat pedig a hadvezetés inti csendre.

Számos forrás megerősíti, hogy a katonai repülőgépek nem egy alkalommal nyitottak tüzet például a vietnami háborúban rejtélyes tárgyakra... sőt, arra is volt példa, hogy egy ilyen eset robbantott ki egy igen heves légi-tengeri csatát a harcoló felek közt. De a koreai háborúban is éppúgy feltűntek a földönkívülinek gondolt járművek, mint az iraki, vagy a szíriai harcterek felett is...

Ha valakik hitelt érdemlően tudnának mesélni az ufókról, akkor azok a vadászpilóták...

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?