BIZARR

Ezt titkolják a rejtélyes 51-es körzetben - cenzúrázatlan felvétel!

Végre saját szemünkkel is láthatjuk, mit és miért titkolnak ennyire az amerikaiak a világ elől...

Egy amerikai katonabázis beceneve Area 51, amely Nevada államban található. A bázis az Amerikai Egyesült Államok Légierejének hatalmas Nevadai Teszt- és Gyakorló Területének körzetébe esik, egy kiszáradt tó medrében helyezkedik el. Az 51-es körzet, hivatalosan repülők és fegyverek tesztelésével, illetve fejlesztésével foglalkozik. Néhány ember viszont ennél sokkal többet sejt a titkolózás mögött.

Egyesek szerint idegenlényekkel való találkozások, tárgyalások zajlanak a bázison, de olyan elképzelésekről is lehet hallani, hogy az időjárást befolyásolják itt, ami komoly erőt ad az USA kezébe.

Arról, hogy egész pontosan mi is folyik a világ talán legrejtélyesebbnek számító területén, csak nagyon kevesen tudnak. Leginkább azok, akik ott dolgoztak, méghozzá nem is akármilyen pozíciókban. A dolgozókat titoktartásra kötelezik, így próbálják elkerülni a féltve őrzött információk kiszivárogtatás.

Erre unt rá egy bizonyos Hans Faulkner, aki megszállott ufószakértő, és komoly kockázatot vállalva egy kémvideó készítésével próbálkozott.

A radarokkal szigorúan védett területre sikerült bejuttatnia a profi kamerákkal felszerelt drónját.

A végeredmény egy hat perces felvétel, aminek minősége igazi kuriózum, hiszen HD felbontással rögzítette a látottakat. A videó legérdekesebb része 4.37-nél van, ahol egy fura objektum aktivitását lehet látni.

Annak ellenére, hogy ma már bámulatosan fejlett technológia, az akkumulátorok kapacitása még mindig erősen korlátozott. Ezért az ufókutatónak azzal is kellett kalkulálnia, hogy drónját épségben kijuttassa a védett területről. A látványos kisfilmet a youtube-on osztotta meg az érdeklődőkkel.
 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?