BIZARR

Leszállt a férfi, hogy rágyújtson: Durva, mit felejtett a vonaton

Nem vette észre, hogy a vonat elindult. Aztán hiába próbált, már nem tudott felkapaszkodni a mozgó szerelvényre. Pedig belülről egy utastárs is verte ököllel az ajtót, de a vonat nem állt meg. A férfi majdnem szívbajt kapott, amikor felfogta, mi történt...

Az internet népe totálisan kiakadt egy vasútállomáson készült biztonsági kamerás felvétel miatt. A képsorokon az látható, hogy egy dohányos apuka egy mózeskosárban a szerelvényen hagyja a kisbabáját, míg ő leszáll elszívni egy cigarettát - számol be az esetről a Metro.

Az egészen elképesztő videó az amerikai Ohio államban található Cleveland városában készült. A képekből tisztán kivehető, hogy az apuka úgy hagyja az utastérben gyermekét, mintha mi sem lenne természetesebb. A férfi önfeledten dohányzik a peronon, amikor egyszer csak azon kapja magát, hogy az ajtók bezáródnak, a vonat pedig elindul. Az apa hiába futott a mozgó vonat mellett, már nem tudott felszállni rá.

Az utasok szerencsére azonnal értesítették a magára hagyott kisgyerekről a mozdonyvezetőt, aki megállította a szerelvényt és visszatolatott a vasútállomásra, hogy az apuka felszállhasson.

Az incidens során se a felelőtlen apának, se a kisbabának nem esett bántódása, ezért nem indítottak nyomozást.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?