BIZARR

Pucér farkasember támadt a rendőrökre Csehországban!

Pár napja valóságos horrornak lehettek tanúi egy csehországi városka lakói. Egy zavart elméjû férfi farkasembernek képzelte magát, és meztelenül örjöngött a nyílt utcán. Még a kiérkező rendőrök is megrettentek tőle...
  • Szerző: Ripost

A csehországi Kladno városába rettegés költözött, legalábbis egy éjszaka erejéig, amikor egy zavart elméjű férfi, farkasembernek képzelve magát, meztelenül és vérrel mocskolva a utcán örjöngött. Több járókelőt is üldözőbe vett, majd szétverte a környéken parkoló autókat a puszta ökleivel.

A szemtanúk szerint a férfi csupa vér volt, és vadállat módjára üvöltött. Valahogy bemászott egy első emeleti lakás ablakán is, és összeverte az ott lakókat. Ezután, kiugorva az ablakon ismét az utcán folytatta a tombolást. A vér egyébként a sajátja volt, és a homlokán lévő sebből szivárgott...

A utca halálra rémült lakói hívták a rendőrséget, és a rendőrök szinte lebénultak hihetetlen jeleneten, amikor a pucér férfi egyenesen a szélvédőre ugrott, és üvöltve bezúzta azt. Természetesen az egyik rendőrnél lévő kamera felvette a bizarr jelenetet.

A környéken az a szóbeszéd járta, hogy a férfi tényleg farkasemberré vált, hiszen a tombolása előtt egy egész hétre eltűnt. 

Végül nagy nehézségek árán sikerült csak a rendőröknek megfékezniük a férfit, aki ráadásul egyáltalán nem érzett fájdalmat.

Hogy az illető valamilyen szer hatására, vagy pszichés tévképzetei miatt vált-e "farkasemberré", nem tudni. Egyelőre vizsgálják annak lehetőségét, hogy valamilyen újfajta tudatmódosító drog lehetett rá ilyen hatással.

Forrás: expats.cz

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?