BIZARR

Szinte sokkot kaptak a kukkolók: olyat láttak, amire évek óta vágytak!

Újabb elképesztő felvétel került elő az 51-es körzetként elhíresült katonai támaszpontot figyelő kíváncsiskodók keze által. Valami különös, halovány tárgy bukkant fel az égen sokak legnagyobb örömére. Többen évek óta várnak a körzet határait lesve hasonló kapásra...
  • Szerző: Ripost

A rejtélyes nevadai 51-es körzet az UFO-vadászok Mekkája. Bár bejutnia eddig senkinek sem sikerült, mégis folyamatosan özönlenek a kíváncsi turisták a környékre fényképezőgéppel, kamerával és a legmodernebb optikai technikákkal felszerelkezve.

A környező települések egész szépen berendezkedtek már az UFO-turizmus kiszolgálására. Motelek, múzeum, műszaki boltok, kocsmák, és szuvenírt árusító butikok egész sora él az UFO-vadászokból.

Õk pedig járják a környéket, és szinte minden elképzelhető irányból figyelik a hírhedt 51-es körzetet, hátha megpillantják az állítólag itt rejtegetett földönkívüli csészealjak valamelyikét, vagy az idegenek technológiáján alapuló legújabb kémrepülők egyikét.

Bármilyen hihetetlen, ekkora érdeklődés mellett a körzetben háborítatlanul folynak a titkos kutatások. Sőt, néha tényleg felbukkan valami furcsa az égen...

Évente néhány alkalommal felkerülnek az internetre ilyen, és ehhez hasonló videók, amelyeket állítólag a körzet közelében, esetleg a körzet határain belül vett fel valaki.

Bár ez utóbbi kétségessé teszi a felvételek valódiságát, hiszen a támaszpont olyan védelmi rendszerrel van felszerelve, hogy még azt is észreveszik, ha egy madár berepül a határokon belülre. Akit pedig elkapnak, azzal nem bánnak kesztyűs kézzel, és a szigorú büntetés sem marad el!

A sokszor csalódottan távozó UFO-hívők nem egy alkalommal, csak hogy bosszantsák a többieket, összedobnak egy-egy hamis videót is...

Talán ez is egy ilyen házibarkács CGI-s felvétel, de az is megeshet, hogy mégis valódi...

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?