BIZARR

Tarol a legújabb divattrend: Csábosan szexi ez a sminktrükk

Nem is olyan rég még sminkkel próbálták elfedni szeplőiket a lányok. Újabban viszont direkt szépségpöttyöket tetováltatnak maguknak. Amit megértünk, mert elképesztően szexi!
címkék:

A sminktetoválások néven elhíresült szépészeti beavatkozások már régóta szerves részét képezik a tetoválóművészek portfóliójának. Sok nő - adott esetben férfi - választja a szemhéj, szemöldök vagy ajaktetkót, mivel azok lényegében sosem kopnak le. Így rengeteg időt spórolnak, mivel nem kell minden reggel a tussal, spirállal és rúzzsal vacakolni a tükör előtt.

Most viszont bővült a direkt arcra készülő tetoválások repertoárja: a fiatal lányok újabban szeplőket varratnak az orrukra és az orrkornyékre. Ami azért is érdekes, mert nem is olyan rég még annyira cikinek számítottak a szépségfoltok, hogy igyekeztek alapozóval, korrektorral minél jobban elfedni.

Mostanra viszont 180 fokos fordulatot vett a a ternd, szeplősnek lenni igenis menő. Az Instagram izzik, #freckletattoo és #freckletattoos, azaz szeplőtetoválás hastag alatt százával töltik fel a frissen tetovált arcukról készült fényképeket a fiatalok.

 

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?