BIZARR

Titkos ufóbázist lepleztek le a Google térképével Kínában!

Lelkes ufóvadászok elképesztő dolgokra bukkantak a Google Earth térképeit böngészve a Góbi sivatag kínai részén. Titokzatos bázisok, furcsa repülő jármûvek, kilométeres jelek és rengeteg szétlőtt romváros.
  • Szerző: Ripost

Az egyik kínai katonai repülőtér és űrkikötő közelében egy szokatlan piramis alakú kiemelkedést fedeztek fel, a tetején egy föld alá vezető bejárattal, és egy landolózónával... Mindez a Góbi sivatag közepén, ott, ahol még fű se nagyon nő... A helyet sokan a kínai 51-es körzetnek nevezik!

A Google Earth térképén, az időcsúszkát különböző időpontokra állítva, időről-időre furcsa alakú repülő szerkezetek jelennek meg a landolózónában. Méretük 10 méter köröl mozog.

A furcsa járműveket összehasonlítva a közeli légitámaszponton sorakozó gépekkel, feltűnő a különbség.

Az egyik azonosítatlan tárgyat ráadásul a föld felett pár méterrel lebegve sikerült megörökítenie a műholdnak. Az ufológusok szerint, mivel kifutó nincs, a járművek nagy valószínűséggel függőleges le és felszállásra képesek, alighanem antigravitációs hajtóműveik lehetnek. 

Hasonló technológiákkal már évek óta kísérleteznek a világ számos pontján, de természetesen egyik ilyen kutatást sem erősítették meg hivatalosan, csak a kiszivárgott titkos információmorzsákból szemezgethetnek a kíváncsi ufókutatók. Szerintük számos ufóészlelésért a titkos katonai kísérletek tehetők felelőssé.

Hogy honnan lehet a technológia, nem nehéz kitalálni. Ha pedig tényleg földönkívüli tudáshoz jutottak a kínaiak, akkor, maguk az idegenek sem lehetnek messze, talán éppen a titkos földalatti támaszponton.

A földalatti bázis létét bizonyítja, hogy a domb tetején időnként jókora sötét, négyzet alakú nyílást látható, ami nagy valószínűséggel a hatalmas bázis bejárata a járművek számára, amit éppen kinyitottak. Itt emelkednek a felszínre a föld alól a rejtélyes járművek.

Ezen a linken megtekintheted a cikkben szereplő helyszíneket!

Persze könnyű bármit belemagyarázni egy homályos fotóba, ezt mind jól tudjuk, ettől függetlenül hihetetlen érdekességeket rejt a sivatag a műholdas felvételek szerint... érdemes rászánni pár percet, mert a sima Google Maps szolgáltatás segítségével is fel lehet fedezni a sivatag titkait...

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?