Létrehozva: 2020.07.07.

A divat kifordult önmagából? És nem a koronavírus miatt

Ne fogjuk a divatvilág egyre vadabb, sőt már aberrált ötleteit a koronavírusra. Már a járvány előtt kezdte elveszteni a józan eszét a divatvilág.

Teljesen elgurult a gyógyszere a tervezőknek, de az őrületekre mindig van vevő! Most már tényleg csak a fejünket kapkodjuk… Ne ijedjen meg a kedves olvasó, senki se várja el, hogy a vészesen megvadított cuccokban mászkáljon a belváros utcáin, néhány furcsa tekintetre vadászva. Ellenben, nem árt, ha óvakodunk, mert a divatházak bizony eléggé furcsa dolgokat dobtak piacra, amikkel nem valószínű, hogy jó szívvel azonosulni lehet.

Úgy tűnik, a divattervezők végleg megunták, hogy a férfiak egyhangú ruhákban mászkáljanak az utcán. Persze elég jó gondolat, hogy a pasikat is illesse meg a divatos és változatos öltözködés joga, na de azért mindennek van határa! 2020-ra koncentrálva viszont az összes létező határt átlépték, sőt egyenesen túlszaladták a dizájnerek. Rég láttunk olyan röhejes darabokat, mint amiket erre a szezonra alkottak. De akármennyire is szidjuk a tervezőket, meg az általuk kreált divatförmedvényeket, a kifutókról fénysebességgel szivárog az utcákra az új férfimódi. Egyre többen öltenek magukra a bizarr darabokból. Hogy ez jó-e nekünk vagy sem, nem tisztünk eldönteni, ám ha valaki érez magában ambíciót ahhoz, hogy feltűnően öltözködjön, összeállításunkból meríthet ihletet.

1.

A jelek szerint egy magára valamit is adó férfi például legjobb, ha idén papagájnak öltözik, méghozzá minél rikítóbb színekkel. Szettjéhez mindenképpen viseljen bubifrizurát.

2.

A klasszikus öltönyöknek befellegzett, a korábban elegánsnak és férfiasnak számító öltözéknek legalábbis elvetemült színűnek, például citromsárgának kell lennie az új divat szerint. Aki nem éri be ennyivel, járjon kaftánban, de annak anyaga legyen minél feltűnőbben díszítve. A csontvázas minta épp megfelel…

  • Öltönyökkel kapcsolatban megoldás lehet még, ha a zakó alatt semmit nem visel a férfi, csak a meztelen testét. De ha véletlenül nem vállalná be a szőrös mellkasvillantást telibe, egy teljesen áttetsző neccpólóval még bőven üdébbé teheti nappali öltözékét.

  • Azoknak a régimódi úriemberek is elképesztő távlatokat kínál 2020 divatja, akik még ismerik és szeretik az öltönyt – sőt, akár mellényt is szívesen viselnek zakójuk alatt. A megoldás egyszerű: rikító pufi dzsekit kell húzni az öltöny fölé, esetleg hozzá lehet igazítani a nyakkendő árnyalatát. Viszont a lazaság jegyében a tornacipő szinte kötelező!

    5.

    A tervezők gondoltak azokra is, akik farmer helyett inkább szövetnadrágban szeretnek járni – ezt a darabot alapul véve számos módon lehet kialakítani trendi öltözéket. Ám ezúttal egy nyilvánvaló túlkapásról van szó. Szerintünk nincs olyan férfi, aki szívesen indulna magas sarkú lakkcipőben reggel a munkába. Hol van már az az idő, amikor maximum a zokni-szandál kombináció verte ki a biztosítékot az utca stílusos népénél! Nagyon messze, amit mi sem mutat jobban, mint az, hogy előkerült a zöld szőrme bunda és a nagypapáink kedvenc, műanyag papucsa. Mindezt sorttal.

    Ha az ember nem egy titokban telefonba hörgő perverz, aki alig várja, hogy valaki végre jól elnáspángolja, akkor valószínűleg nem fog több százezer forintot kiadni egy igazi luxus láncért, amit a mellkasán, vagy a nyakán futtat át. Pedig állítólag ma ez is beletartozik a korszerű férfi ruhatárába.

    Minta csak a szexboltok kínálatát nézegetnénk. És vajon mi jön ezután, mi jön jövőre? Tippeljünk arra, hogy a maszkviselet fogja megtermékenyíteni a divattervezők egyre eszelősebb fantáziáját?

     

     

     

    Ez is érdekelhet

    origo.hu

    Nem várt dolog jön az időjárásban

    origo.hu

    Elképesztő fotók kerültek elő Szandi múltjából

    borsonline.hu

    Gyereknevelés mellett főállás? Majoros Hajni kitálalt, miért nem ment vissza dolgozni

    mandiner.hu

    Váratlan üzenet Németországból: „Hálásak lehetünk Magyarországnak!"

    ripost.hu

    Megint nagyot fog esni az üzemanyag ára, eddig érdemes várni a tankolással

    mandiner.hu

    Lavinát indíthatott el Orbán Viktor, ezt pedig páratlan szorongással figyelik Kijevben

    origo.hu

    Marics Peti félmilliót bukott egyetlen este

    travelo.hu

    Videó: Ezek a legszebb, kevésbé ismert horvát vízesések, amiket látnod kell!

    ripost.hu

    Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

    ripost.hu

    Házasság első látásra: Csabi reagált a róla és Bogiról elterjedt pletykákra

    ripost.hu

    Nagyot fog zuhanni az üzemanyag ára, ekkor várható

    Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
    Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
    Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
    -

    További cikkek

    ÉLETMÓDI

    Itt a legújabb, őrült szépségtrend: popsikrémet az arcra a sima bőrért!

    ÉLETMÓDI

    Locsolkodás szárazon: az alkoholallergia jelei

    ÉLETMÓDI

    Megöntözlek rózsavízzel, hogy ne hervadozzál!- Hollywoodi sztárok saját kölnivel

    ÉLETMÓDI

    Csak a legokosabbak tudják 32 másodperc alatt megoldani a húsvéti képrejtvényt

    ÉLETMÓDI

    360 millióért duplex lakása is lehet, és 135 négyzetméteres terasza a belvárosban!

    ÉLETMÓDI

    Megszállottan szerelmes vagy a párodba? Lehet, Bovaryné-szindrómád van

    ÉLETMÓDI

    Így erősítsd meg otthon a gátizmaidat! Nem csak nőknek!

    ÉLETMÓDI

    Nem tudsz dönteni az indukciós és a kerámia főzőlap között? Segítünk, melyiket válaszd!