Létrehozva: 2020.10.22.

Adunk néhány tippet, amik segítenek a legmegfelelőbb női táska kiválasztásában (x)

A női táska trükkös divatelem: egyféle modell semmiképp sem elegendő, ráadásul nem könnyű kiválasztani a szekrénybe kerülő következő darabot, hiszen több szempontnak meg kell felelnie. Ezeket néztük át tüzetesen.

Szerző RIPOST

A női táska legyen divatos, mindennek jusson benne hely, alkalmazkodjon a tulajdonosához, legyen strapabíró. Ezek a legfontosabb alaptulajdonságok, amelyeket észben kell tartani a vásárlás előtt. Biztos, hogy egy nőnek egy táska nem elég, más illik ugyanis a színházba és az edzőterembe, a munkához vagy a hétvégi túrázáshoz.

De mi alapján válasszunk?

Kiindulási alapnak tökéletes az ANSWEAR kínálata, ahol bőségesen lehet válogatni a szexi és praktikus modellek között. A legfontosabb a vásárlás előtt, hogy átgondoljuk, hol használnánk a táskát, mi hiányzik a szekrényünkből. Egy hétköznapra való darabra biztosan szükség lesz, ez lehetőleg legyen nagyobb méretű. A munkába vagy egyetemre járáshoz nem árt, ha elférnek benne az olyan alapdolgok, mint a pénztárca, az irattartó, a kulcs, a mobil, a zsebkendő, újabban pedig a fertőtlenítő és a maszk. Ami a méretet illeti, fontos, hogy a modellben jut-e hely meggyűrődés nélkül az A4-es iratoknak – ettől függően kell kiválasztani, hogy az adott megoldás megfelel-e a céloknak.

A party táskák értelemszerűen más célt szolgálnak, ebben csak a legfontosabb tárgyaknak kell helyet szorítani. Személyi igazolvány, telefon, költőpénz, sminkfelszerelés, fertőtlenítő – ha ennyi minden elfér benne, az már elegendő. Egy kis modell jobban az öltözékünk része, inkább a divatosság motiválja tehát ezek tervezését, mint a praktikus kialakítás. Persze nem rossz, ha jut külön zseb a kulcsnak, hogy ne kelljen utána kutakodni, de nem életbevágó.

Meg kell említenünk a sportosabb modelleket, az övtáskákat és hátizsákokat. Ezeket lehet a mindennapok során használni: aki például kerékpárral közlekedik, imádja majd a kényelmi faktorokat. Elegánsabb megjelenéshez elég nehéz jól passzoló darabokat találni, inkább a sportos fazonokhoz kell ezekből válogatni. Van a másik szemlélet, amikor sportoláshoz, túrázáshoz keresünk kiegészítőt. Ilyenkor funkcionalitásában az övtáska és a hátizsák verhetetlen. Előbbi futásnál képes biztosítani a frissítést, eltárolni a kulcsot és a telefont, túrázásnál pedig sok cuccra van szükség, amelyek magunkkal hordására a legkényelmesebb kialakítás a kétvállas hátizsák.

Fontos az anyag és a kialakítás

A táskavásárlás előtt az anyagokat is érdemes átnézni. A textil és a szintetikus megoldások mellett ott vannak a klasszikusabb darabok természetes bőrből, nappa bőrből, velúr bőrből, esetleg művelúrból. Ha ismerjük magunkat annyira, hogy nem tudunk hosszú távon vigyázni a táskára, kerüljük a világos színeket, a fekete bőr viszont főnyeremény a választásnál. A kialakítást is ajánlott átgondolni: egy levehető pánt megduplázza a táska használhatóságát, olyan, mintha egyszerre kettőt vásárolnánk.

Nem mehetünk el szó nélkül a legfrissebb divat figyelembe vétele mellett sem. Ami a 2020-as trendeket illeti, nem lehet mellélőni a fonott kiegészítők vagy a vintázsdarabok választásával, ahogyan az oversized darabok is újra népszerűek.

Szerző RIPOST

Ez is érdekelhet

origo.hu

Brutális, 43 fok feletti kánikulára és pusztító viharokra készülhetünk Budapesten

origo.hu

Oroszország kemény megtorlásra készül

borsonline.hu

"Anyu, kérlek vigyázz magadra" – Rémisztő dolog történt Ördög Nóráékkal

vg.hu

Hiába adna egy magyar cég havi 600–700 ezer nettót, nincs jelentkező az állásra

ripost.hu

Házasság első látásra: Csabi reagált a róla és Bogiról elterjedt pletykákra

mandiner.hu

Eddig szidták érte, most fél Európa Magyarország útját választotta

origo.hu

Meglepő titkot árul el a házasságáról Vilmos herceg

travelo.hu

Veteránjármű-kiállítás, koncertek és lampionos hajós felvonulás is lesz Esztergomban

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

jatek.hirfm.hu

Nyerő ajándékok. Vigye el őket a Hír FM játékában (hirdetés)

ripost.hu

Zokogásban tört ki az időutazó: borzalmas jövő vár ránk

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

ÉLETMÓDI

Locsolkodás szárazon: az alkoholallergia jelei

ÉLETMÓDI

Megöntözlek rózsavízzel, hogy ne hervadozzál!- Hollywoodi sztárok saját kölnivel

ÉLETMÓDI

Csak a legokosabbak tudják 32 másodperc alatt megoldani a húsvéti képrejtvényt

ÉLETMÓDI

360 millióért duplex lakása is lehet, és 135 négyzetméteres terasza a belvárosban!

ÉLETMÓDI

Megszállottan szerelmes vagy a párodba? Lehet, Bovaryné-szindrómád van

ÉLETMÓDI

Így erősítsd meg otthon a gátizmaidat! Nem csak nőknek!

ÉLETMÓDI

Nem tudsz dönteni az indukciós és a kerámia főzőlap között? Segítünk, melyiket válaszd!

ÉLETMÓDI

A kínai horoszkóp felfedi: ezekre a jegyekre szenvedés vár márciusban