ÉLETMÓDI

Angyali szám a 2020: ezzel a csodás jelentéssel bír az év!

Nem is hinnéd, milyen mágikus ez az évszám.
  • Szerző: MZZ

Minden évben különös érzés megszokni, hogy másik számot írunk a korábbi dátum helyére. Idén pedig még inkább furcsa, hiszen a 2020 látványra és hangulatára is nagyon eltér a korábbitól. Érdemes figyelmet szentelni rá, mutatjuk, hogy miért.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ebben az évszámban kétszer is szerepel a 2, amely számjegy a harmóniát és az emberi kapcsolatokat képviseli. Emlékeztet bennünket a kötődések és az összhang fontosságára és arra is, hogy olykor kompromisszumokat kell kötni a béke és szeretet érdekében.

A 0 szintén duplán van jelen az új évszámban, ez pedig egyszerre jelenti a mindent és a semmit, az ürességet és a korlátlan lehetőségeket. Valójában leginkább azt sugallja, hogy nem más, mint egy tiszta és érintetlen felület, melyet magad tölthetsz meg tartalommal.

Ha összeadod az évszám számait, akkor ezt láthatod: 2+0+2+0=4. A 4-es számmal is érdemes tehát foglalkoznunk. Ez a kapcsolatok, a családi, baráti és kollegális viszonyok fontosságára hívja fel a figyelmet.

A 2020 tehát arra emlékeztet bennünket, hogy döntsünk le belső korlátainkat, írjuk magunk a saját sorsunkat, törekedjünk a teljesség elérésére, és kezeljük odafigyeléssel és szeretettel kapcsolatainkat.

Így lehetsz igazán boldog ebben az évben, ezekre érdemes különösen odafigyelned most:

  • Céljaidat és álmaidat több módon és több úton keresztül is elérheted, nem feltétlenül kell görcsösen ragaszkodnod ahhoz a módszerhez, melyet már megkezdtél. Találj új lehetőségeket, próbálj ki új megoldásokat, és alkalmazd azt, amelyik nem csak hasznos, de lelked számára is kellemes.

 

  • Bánj másokkal úgy, ahogyan önmagaddal szemben is elvárnád. Ezzel egyrészt több empátiát és megértést vihetsz kapcsolataidba, másrészt folyamatosan emlékeztetni tudod magad az önmagaddal való kapcsolatodra. Hiszen rendkívül fontos, hogy szeretettel gondolj saját énedre, hogy megértsd magad és béke legyen a lelkedben. Így lehetsz másoknak is méltó társa. Minden olyan megnyilvánulás, melyet másokkal teszel, egyfajta leképezése az önmagaddal való viszonyodnak. Gondold át néha ezt, és időzz el azon, mit és hogyan üzensz tetteiddel saját magadnak! Fejlődni fogsz, ha ezt megteszed.

fotók: 123rf

  • Szabadítsd meg magad a mérgező kapcsolatoktól. Nem kell kötelességből, vagy korábbi, lelki tartozás érzése miatt olyan emberekkel szoros viszonyt ápolni, akik visszahúznak, vagy bűntudatot keltenek. Ne ragadj le a múltban, hanem kezdj tiszta lappal, és nézz előre!

 

  • Tanulj meg megbocsátani magadnak, és elengedni azokat a belső feszültségeket, melyek korábbi tetteid miatt marcangolnak. Nehéz úgy előre tekintetni, ha belül őrlöd magad olyasmiért, ami már régen megtörtént. Vond le a következtetéseket, tanulj belőlük, de ne okold magad a végtelenségig, hiszen változtatni nem azon tudsz, ami elmúlt, hanem azon, hogy legközelebb másképpen cselekszel majd! És hidd el, mindenki követ el hibákat, senki sem lehet tökéletes, így magadtól se várd el ezt, ne vádold hát magadat!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?