ÉLETMÓDI

Bámulatosan őszinte személyiségteszt: kinyitja szerelmi életed titkos ajtaját

Gyere velünk tudatalattid világába, és derítsd fel, mit ígér a jövő.
  • Szerző: Ripost

Tudatalattid elképesztő és fantasztikus erővel bír. Anélkül, hogy tisztában lennél vele, kihat életed rengeteg területére, befolyásolja lelki egészséged, szerelmi életed és még tested harmóniáját is. Most elvezetünk abba a világba, ahol feltárhatod rejtett gondolataidat, és megláthatod, mi vár rád a magánéletben és a szerelemben.

Dőlj hátra kényelmesen. Ha teheted, válassz egy kellemes, megnyugtató zenét. Bízd magad megérzéseidre, hagyatkozz belső hangodra és engedd szabadon a fantáziád!

  • Képzeld el, hogy tested könnyű, szinte légies. Felemelkedik a levegőbe és úgy repül, akár egy madár. Nézz le a magasból. Mit látsz? Milyen környezet tárul eléd?

  • Lassan repülsz a felhők között, át az óceánokon és országokon, míg végül megpillantasz egy szigetet. Hogyan néz ki a sziget? Mit látsz rajta?

  • A szigetre ereszkedsz, lábad megveted a szilárd talajon, és elkezdesz sétálni befelé, egy dús növényzetű, zöld erdőbe. Milyen út vezet át az erdőn?

Folytatjuk tovább! Tarts velünk és LAPOZZ!


  • Az erdőben megpihensz kicsit. Leülsz egy lapos, kényelmes kőre, hátadat egy fának döntöd és körülnézel. Milyen fának támaszkodsz? Hogyan néz ki pontosan?

  • Mélyet szippantasz a friss levegőből, azután tovább sétálsz és egy kis patakhoz érkezel. Átkelsz rajta? Vagy inkább megállsz? Ha átkelsz rajta, akkor hogyan képzeled azt el?

  • Feltöltődve az új energiákkal újra könnyűnek és légiesnek érzed magad. Lassan elkezdesz elemelkedni a talajtól, és újra repülsz. Közeledsz megint a helyhez, ahonnan indultál. Milyen érzés visszatérni oda? Mi tölti el a szívedet?

Most, hogy átélted ezt a kalandot és velünk tartottál kreatív világodba, nézd meg, mit jelentenek az átélt élmények. LAPOZZ!


A környezet, ahonnan elindulsz

Ha zsúfoltnak és zajosnak látod, akkor stressz gyötör, több intimitásra és nyugalomra van szükséged annál, mint amiben most részed van. Minél békésebb és színesebb a környezet, melyből a magasba emelkedsz, annál otthonosabban érzed magad ott, ahol most vagy.

A sziget, melyet meglátsz

Ez a sziget szimbolizálja azt, ahová szíved húz. Ha üres és lakatlan, akkor egy kis egyedüllét és feltöltődés az, ami most fontos lenne számodra. Ha emberek lakják, vagy mozgalmas élővilágot látsz rajta, akkor az élmények és az újdonság a vágyad.

Az út, amely az erdőn át vezet

Minél komfortosabb és kényelmesebb az út, annál magabiztosabb és optimistább állapotban vagy. Ha neked kell a növények közt utat törnöd magadnak, akkor tudod, hogy kihívásokkal kell most szembenézned. Ha keskeny ösvényen át haladsz, akkor tisztában vagy feladataiddal, de látod magad előtt a megoldást. Ha szellős, akár szinte kikövezett úton lépkedtél, akkor teljes biztonságban érzed magad.

Nézd velünk tovább, mit árult el rólad a képzeleted! LAPOZZ!


A fa, melynek támaszkodsz

Ez a fa a kapcsolatod szimbolizálja. Minél dúsabb lombú, minél stabilabb és komfortosabb, annál inkább élettel teli, energikus és biztonságot adó a kapcsolatod. Minél göcsörtösebb vagy hiányosabb levelű a fa, annál több problémát árul el kapcsolatodról.

A patak

Inkább nem mentél át rajta? Akkor úgy tűnik, hogy a stabilitást és a megszokott, jó ismert közeget részesíted most előnyben. Nem vágysz kalandokra, valószínűleg legszívesebben otthonodba indultál volna egyből vissza, esetleg újra a fa tövébe, azaz párodhoz. Ha átkeltél a patakon, akkor annál nagyobb izgalmak és kihívások motiválnak, minél kalandosabban keltél át rajta. Ha mezítláb gázoltál bele, akkor szeretnél mindent megtapasztalni, amit csak lehet és élvezni az életet. Ha hidat képzeltél rá, akkor inkább összhangba hoznád kalandvágyad a meglévő érzelmekkel és életeddel.

Vissszaérkezés

Amikor újra megérkeztél oda, ahonnan elindultál, megtapasztalhattad, mennyire érzed jól magad most a bőrödben. Minél nagyobb örömmel és nyugalommal töltött el a megérkezés, annál biztosabbra veheted, hogy jó helyen vagy, jó kezekben vagy, kiegyensúlyozott és boldog az alaphangulatod. Minél több rossz érzéssel vagy szorongással töltött el a visszaérkezés, annál inkább érdemes elgondolkoznod a továbblépésen, de legalábbis változtatáson.

És ezeket olvastad már?