ÉLETMÓDI

Besokkolt a nő, amikor sógora elővette és megmutatta legintimebb titkát...

Egészen zavarba ejtő helyzetbe került szerencsétlen nő...
  • Szerző: Ripost

Az interneten osztotta meg történetét egy fiatal nő, akit kivert a víz, a mikor meglátta, mit művelt a sógora, írja a Mirror.

A történet kezdete néhány évvel ezelőttre nyúlik vissza, a nő ugyanis még a gimnáziumi évek alatt együtt járt a férfival, aki később a sógora lett. Amikor a férfi a nő testvérével kezdett randizni, majd feleségül is vette, kissé még feszült volt a légkör, de aztán idővel oldódni kezdett a hangulat, és kimondottan barátságossá vált közöttük a viszony.

Arra viszont nem számított a sztori elmesélője, ami ezután következett...

Folytatjuk a részletekkel! LAPOZZ!


A férfi ugyanis a kezébe nyomott egy könyvet nagy mosollyal az arcán, és azt mondta, ezt neki ajándékozza, olvassa el. Szép gesztus, nem igaz?

Igen ám, de a könyvet maga a fickó írta. Méghozzá a sógornőről. És nem más, mint egy valóságos thriller. Hosszú oldalakon, sőt fejezeteken át arról szól, hogy a pasas egy rossz és téves házasságot kötött, ezalatt pedig megszállottja lett korábbi szerelmének.

Hátborzongató jelenetekkel van tele a "mű", de a legnagyobb kérdés a nő számára nem is az, hogy tényleg akad-e félnivalója, hanem hogy megmutassa-e mindezt a testvérének. Nos, nem lennénk a helyében egy ilyen döntésnél...

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Méteres sütemény, ahogy a nagyi készíti
És ezeket olvastad már?