ÉLETMÓDI

Brutális, mit művelt vőlegényével a menyasszony...

Teljesen kiakadtak a netezők a hír hallatán.

Ahogy az már lenni szokott, ismét előkerült egy netező a semmiből, aki hajmeresztő történetet osztott meg a kommentelőkkel. A szlovák nő totális önbizalommal mesélte el sztoriját a többieknek, de amit kapott, azt nem rakta zsebre.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Mint elmondta, még egyetemista korukban ismerkedtek meg a párjával, akivel mostanra, négy éve elteltével már nem csupán jegyben járnak, hanem az esküvő időpontját is kitűzték. Állítása szerint kapcsolatuk mindig is viharos volt, gyakran tarkították drámai epizódok, szakítások, szétköltözések és féltékenységi jelenetek szerelmüket, ő mégis szentül meg van győződve róla, hogy mindez csupán erősebbé tette a kettőjük közti köteléket.

A nagyjelenetek során azonban kialakult egy egyre erősödő szokása. Méghozzá az, hogy időről-időre belenéz párja telefonjába. Így talált rá egy olyan üzenetre, melyben egy becenévvel ellátott ismeretlen ember vár nagy lelkesedéssel találkozót vőlegényétől. A legtöbb ember már a telefont sem tekintette volna meg, ha pedig mégis, akkor legdurvább esetben szóba hozza otthon a kérdést. A menyasszony azonban nem állt meg itt, hanem titokban követni kezdte szerelmét.

A követés során pedig észrevette, hogy minden héten két alkalommal, nagyjából azonos időpontokban eltűnik egy házban a párja, ahová kocsival érkezik, és ahol nagyjából másfél órát tölt el.

Még nem tette szóvá otthon a kérdést, azonban bizalmatlansága egyre jobban elmélyül, a követéssel pedig szinte teljesen képtelen leállni. Ebben kérte tanácsát az internetes közegnek, ahol viszont reményei ellenére nem talált megértésre.

„Mi a fenét vársz egy házasságtól, ha ennyire nem tudsz viselkedni???” – kérdezte tőle az egyik kommentelő.

„Szégyellhetnéd magad. Olyan vagy, mint egy pszichopata. Én tutira menekülnék tőled” – fűzte hozzá egy másik olvasó.

„Normális vagy? Azt sem tudod, mire gyanakszol. Mi van, ha masszázsra vagy táncórákra jár? Vagy mondjuk pszichológushoz! Ha én lennék a pasid, nekem biztosan szükségem lenne pszichológusra, bár szerintem inkább neked kéne sürgősen orvoshoz fordulnod” – fakadt ki egy férfi az oldalon.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?