CSALÁDOK

Két héttel az esküvő után derült ki, hogy egy férfit vett feleségül a férj

Bele se merünk gondolni, hogy milyen lehet tévedésből egy azonos neművel összeházasodni.
címkék:

Szó szerint sokkot kapott egy ugandai iszlám hitszónok, miután az esküvőjét követően derült ki, hogy egy férfit vett „feleségül”. Ha hihetünk a híreknek, akkor a heteroszexuális férjet, Mohammed Mutumbát megvezették és csak azért ment hozzá a nőnek álcázott férfihez, mert az hónapokon keresztül hazudott a neméről, ruhában aludt és kikötötte, hogy a házasság napjáig tilos a szex – írja a helyi hírekre hivatkozva a Daily Mail internetes kiadása.

Mohammed és „felesége” egy hagyományos muszlim ceremónia, az úgynevezett nikah keretében kelt egybe még december második felében. A nagy nap előtt, a menyasszony külön kérésére nem került sor szexuális együttlétre, az esküvő után pedig azért nem teljesedett be a friss házasok szerelme mert feleség azt hazudta, hogy épp megvan a havi ciklusa.

A világra szóló hazugságra végül úgy derült fény, hogy a feleség betört a hitszónok szomszédjához és ellopott egy televíziót. Pechjére a szomszéd otthon volt és végignézte, ahogy a feleség játszi könnyedséggel ugorja át a kerítésüket, kapja fel a több kilós TV készüléket majd elrohan. A tolvaj mozgása és erőnléte a ház tulajdonosának nagyon gyanússá vált, és amikor feljelentés tett a rendőrségen, azt mondta, nem tartja valószínűnek, hogy a hitszónok feleség nőnemű.

A hatóságok hamar őrizetbe vették a feleséget, akit az előírásoknak megfelelően egy női rendőr motozott meg. Ekkor először az derült ki, hogy melltartóját ruhával tömte ki, majd azt is megállapították, hogy férfi nemi szerve van. A feleség végül töredelmes beismerő vallomást tett: Elmondta, hogy csak azért hazudott a neméről Mohammednek, hogy megkaparintsa a férfi vagyonát. A nőnek hazudott férfi ellen most csalás és betörés vadja miatt emeltek vádat.

„Egy nőt kerestem, akit feleségül vehetek, amikor megláttam egy hidzsábot viselő gyönyörű nőt. Megkértem a kezét és ő igent mondott. Azt mondta, hogy addig nem szexelhetünk, amíg nem veszem feleségül és át nem adom a hozományt szüleinek.”

– fogalmazott a sajtónak a teljesen összetört Mohammed, aki a jövőben biztosan sokkal körültekintőbb lesz mielőtt valakit az oltár elé kíésr.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?