Létrehozva: 2016.07.13.

Brutális bukta! Így ver át a sztárok nevével visszaélő magyar cég!

Borul a bili azzal a céggel kapcsolatban, melynek vezetõje állítja, Tóth Vera az õ termékükkel fogyott majd 25 kilót. Ne dõlj be ennek az óriási kamunak!

Belegondolni is szörnyű, hány és hány fogyni vágyót verhetett át eddig az a cég, amely azt ígéri, hogy termékük használatával négy hét alatt 25 kilótól is megszabadulhat a fogyni vágyó. Ahogyan arról a %RIPOST% is beszámolt, a szóban forgó vállalkozás durván visszaélt Tóth Vera és Tolvai Reni nevével, fotójával és személyes adataival. Mindkét énekesnőt - beleegyezésük nélkül - felhasználták kampányuk során. Majd amikor kérdőre vonták a fogyókúrás terméket gyártó céget, a cégvezető éppen a %RIPOST%-nak

határozottan állította, hogy a két énekesnő hazudik és kitartott állítása mellett, hogy termékük mindkettőjük esetében segített a súlyvesztésben.

A hazugságnak vége!

A már említett, zavaros internetes háttérrel rendelkező cég ugyanakkor hibát hibára halmoz, így gyakorlatilag önmagukat buktatták le. Oldalukon ugyanis öles betűkkel hirdetik, hogy a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége bevizsgálta, mi több, támogatja „fogyasztó szerüket”. Ezzel szemben a szakmai szervezet vezetője határozottan cáfolja, hogy bármi közük lenne a jelek szerint hatástalan készítményhez és annak forgalmazójához.

"Az említett cég teljesen jogtalanul hivatkozik szakmai szervezetünkre. Határozottan cáfolom, hogy a terméket valaha vizsgáltuk volna.

Felháborítónak találom, hogy ez ma előfordulhat, éppen ezért ügyvédi felszólítást küldtünk a cégnek, melyben kértük, hogy azonnali hatállyal távolítsák el szervezetünk nevét az oldalukról.

Amennyiben ennek haladéktalanul nem tesznek eleget, kénytelenek leszünk jogi lépéseket tenni”- nyilatkozta Kubányi Jolán az MDOSZ elnöke.

A szervezet honlapján egy felhívás is megjelent az esettel kapcsolatban.

"Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a fenti weboldalak tartalmával ellentétben, a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége (MDOSZ) – mely a hazai diplomás dietetikusok és táplálkozástudományi szakemberek szakmai szervezete – a reklámozott termékkel kapcsolatban semmilyen kutatást nem végzett. Hangsúlyozzuk továbbá, hogy a nevezett személyek nem tagjai Szövetségünknek, az MDOSZ nem áll sem partneri, sem bármilyen egyéb kapcsolatban Dr. Vasvári Istvánnal, Dr. Nagy Mihállyal vagy a weboldalakat üzemeltető céggel, illetve magánszeméllyel.

Szövetségünk egyértelműen és kategorikusan elhatárolódik a weboldal üzemeltetőjétől, továbbá az oldalon megjelent információktól, a Dr. Vasvári Istvánnak, illetve Dr. Nagy Mihálynak nevezett személyektől, valamint a népszerűsíteni kívánt terméktől!"- olvasható a szervezet közleményében.

Ugyanakkor, ha rákeresünk a cég termékére, a gyakorikerdesek.hu oldalon bőven találhatunk olyanokat, akik már kipróbálták a szert és persze csalódtak.

"Nővérem megvette, de ő még 14000 forintért, mert régebben nem volt leárazva.

Úgy használta, ahogy le volt írva. Hízott 6 kilót… Semmit nem ér, nagy átverés. Ugyanis ahhoz, hogy fogyj, figyelned kell a megfelelő étkezésre, és rendszeresen sportolni kell.

Most, hogy 2 hónapja nem él ezzel a hülyeséggel a nővérem, hanem a szénhidrátokat számolja, mellette edzőterembe jár, fogyott 9 kilót...”

„Sajnos én is beugrottam és megrendeltem ezt a sza.t! Egyetlen dekát sem fogytam és még örülhetek, hogy nem lett bajom tőle! Felháborító rablás!”

Írják a válaszadók. A %RIPOST% szándékosan nem nevezi meg a terméket, hiszen még véletlenül sem szeretnék reklámozni a nevét. De Tóth Vera hivatalos Facebook oldalán beszerezhető az információ.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Brutális, 43 fok feletti kánikulára és pusztító viharokra készülhetünk Budapesten

origo.hu

Ez az európai ország is háborúra készül

borsonline.hu

Ábel Anita: „Roberto azért szeret, amilyen ember vagyok”

hirtv.hu

Napindító: Dunda György – A külföldön tartózkodó hadköteles korú férfiak mától nem kaphatnak útlevelet + videó

ripost.hu

Zokogásban tört ki az időutazó: borzalmas jövő vár ránk

vg.hu

Videó: kétszer is landolt Magyarországon a világ legnagyobb repülőgépe – rejtélyes katonai szállítmányt hozhatott

origo.hu

A TV2 sztárja reagált a hatalmas botrányra

travelo.hu

Totál részegek voltak a madarak, az állatmentők azt hitték haldokolnak

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

jatek.hirfm.hu

Nyerő ajándékok. Vigye el őket a Hír FM játékában (hirdetés)

ripost.hu

Megható vallomást tett gyermeke édesanyjáról Curtis

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

DIÉTA

"64 éves vagyok, de évtizedekkel fiatalabbnak nézek ki!” - elárulta egyszerű trükkjét a nő

ÉLETMÓDI

Locsolkodás szárazon: az alkoholallergia jelei

ÉLETMÓDI

Megöntözlek rózsavízzel, hogy ne hervadozzál!- Hollywoodi sztárok saját kölnivel

ÉLETMÓDI

Csak a legokosabbak tudják 32 másodperc alatt megoldani a húsvéti képrejtvényt

ÉLETMÓDI

360 millióért duplex lakása is lehet, és 135 négyzetméteres terasza a belvárosban!

ÉLETMÓDI

Megszállottan szerelmes vagy a párodba? Lehet, Bovaryné-szindrómád van

ÉLETMÓDI

Így erősítsd meg otthon a gátizmaidat! Nem csak nőknek!

ÉLETMÓDI

Nem tudsz dönteni az indukciós és a kerámia főzőlap között? Segítünk, melyiket válaszd!