DIÉTA

Eddz velünk: 10 perc a darázsderékért!

Néhány egyszerû gyakorlat, és máris karcsú, feszes derékkal indulhatsz a bikiniszezonnak.
címkék:

1. Térdelj le és hajolj oldalra, kezeddel támaszd meg magad a földön. Nyújtott lábad és nyújtott karod érintsd össze a levegőben, és végezd el a mozdulatot 20-szor, majd ismételd meg ugyanezt fordított alapállásban.


2. Helyezkedj el a hasizomgyakorlatokból már jól ismert pozícióba: mintha fekvőtámaszt készülnél végezni, csak éppen könyöktámaszban. Billentsd először jobb, majd a bal oldalra csípőd és vele együtt a tested. Mindkét irányba végezd el a mozdulatot 30-szor!


3. Feküdj az oldaladra. Emeld meg a tested, könyököddel és lábfejeddel támaszd meg magad. Felső karodat nyújtsd a magasba, majd hosszan nyújtsd hátra könyöklő karod, pontosabban hónaljad alatt. Ismételd meg 20-szor, majd végezd el ellentétes oldalon is a gyakorlatot!


4. Feküdj az oldaladra. Tartsd nyújtva és megfeszítve a tested. Emeld meg összezárt lábaid, ezzel egyidőben pedig emeld meg felsőtested, karodat pedig nyújtsd hosszan térded irányába. Ismételd meg 15-ször, majd végezd el ugyanezt az ellentétes oldalon is!


5. Végezetül táncolj egy kicsit! Rakj be valami vidám zenét, mozogj rá, ahogyan jól esik, de legfőképpen a derekadat minél jobban megmozgatva!

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?