Létrehozva: 2020.01.01.

Így kell betartani a fogadalmakat! Összesen 117 kilót dobott le ez a 3 erős magyar nő!

Sokan megfogadják, hogy január elsején új életet kezdenek. Aztán néhány hét alatt bedől a nagy fogadalom, és az egészből nem lesz semmi… Most viszont mutatunk 3 elszánt nőt, akik keményen kitartottak elhatározásuk mellett, és rengeteg fölösleges kilótól szabadultak meg!

A három elszánt hölgy több sikertelen próbálkozás után az Update-módszer segítségével kezdhet 2020-ban új életet. Küzdelmük saját magukkal példaértékű, fantasztikus teljesítmény!

Lencsés Piroska:

„Túlsúly nélkül végre boldog vagyok!”

-74 kiló!

Alig lehet ráismerni legújabb képein Piroskára. Hihetetlen, de alig két éve még 74 kilóval volt nehezebb, és mire ide jutott, testileg, lelkileg is padlóra került.

Kiskoromtól kezdve erős alkat voltam. A mélypont akkor jött el, amikor elveszítettem édesanyámat, és beleragadtam egy rossz kapcsolatba. gyógyszer mellett is 15-16-ig ment föl, hozzá a vérnyomásom is magas volt. Sokszor alig bírtam hazasétálni a busztól. A háziorvosom rám ijesztett, hogy ez még csak a kezdet. Olyan volt, mint egy nagy pofon. ” – idézi fel a fordulópontot Piroska, aki eldöntötte, hogy szerint életmódot vált.
„Mindent ettem, amit megkívántam, csak főzéskor az alapanyagokat low carb termékekkel helyettesítettem. Minden 10 kg fogyásnál fotót tettem ki a Facebook csoportba, és rengeteg biztatást kaptam a többiektől, ez pedig még több erőt adott. 3 hónapja nem szedek semmilyen gyógyszert, egészséges, és igazán boldog vagyok. Mindezt 2 év alatt sikerült elérnem. Szeretném megtartani a jelenlegi állapotot továbbra is egészségesen és boldogan élni. Így sokkal jobb!”

Ezért esznek annyit a ducik

Azt mondják, a túlsúlyos emberek maguknak köszönhetik a problémáikat, hisz sokat esznek. Piroska szerint a túlsúlynak gyakran lelki oka van. „Sokan azt hiszik, hogy a kövér emberek boldogok. Pedig mi minden állhat a háttérben, ha valakinek legnagyobb öröme az evés…Igen, abban leljük a boldogságot – miközben belülről haldoklunk. Épp ezért nem kell bántani azt, aki elhízott, inkább segíteni kell őt a fogyásban.”

Szekeres-Kovács Krisztina

„Térdfájdalom nélkül akarok élni!”

-33 kiló!

Iszonyatos fájdalom hozta el a fordulópontot Krisztinának. „Amikor az ortopéd orvos meglátta a röntgen felvételemet, azt mondta, hogy gyakorlatilag nincs porc a térdeimben. Műtétre, protézisre van szükségem, de csak akkor tud segíteni, ha lefogyok 30-40 kilót, mert ha a130 kilómmal műt, komplikáció esetén akár amputációra is sor kerülhet… Hazamentünk, és megfontoltuk a dolgokat a párommal. Azonnali döntést hoztunk: életmódváltás! Elhagytuk a fehér lisztet és a cukrot. A párom nagyon sokat segít – méri az adagokat, számolja a kalóriákat: napi 1200-1500 fér bele.

Sportolni sajnos nem tudok a térdeim miatt, viszont a karácsonyra szobabiciklit kaptunk! Ezt naponta használom, és fokozatosan emelem a nehézségi szinteket. A célom, hogy még legalább 20 kilót fogyjak, és végre térdfájdalmak nélkül élhessek.”

Takács Tímea

„Az eredmények adnak erőt!”

-10 kiló!

Álmatlanság és éjszakai izzadás, erős szívdobogás jelezte Tímeának: itt bizony valami baj van. „Megmérettem a vércukorszintem, és sajnos magas volt. Elmentem egy inzulinrezisztencia-vizsgálatra, kiderült, hogy épp a betegség határán voltam. Az orvos szigorú, szénhidrát-csökkentett diétát javasolt. A vacsora mennyiségét azonnal leszorítottam. Majd bejelentkeztem az Update fogyókúrás Facebook csoportba, ahol a sorstársaktól rengeteg segítséget és támogatást kapok. Nálam bevált a citromos, gyömbéres víz, amiből akár napi 3-4 litert is ittam az első időben. A nővérem sokat segített, és támogat a férjem is, aki velem együtt tartja a diétát.

Az ünnepi időszakban kicsit nehezebb volt fegyelmezni magam, de szerencsére nálunk a bejgli és a zserbó is Update! 71 kg voltam, most 61 vagyok, de folytatom, amit elkezdtem”- mondja Tímea, aki számára a rendszeres sport beiktatása a következő lépés. Orvosa szerint ugyanis még 5 kilót kellene fogynia. Szerinte menni fog, hisz mindennap erőt adnak az eredmények. Csak így tovább!

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

15 év után szakított a magyar énekesnő

origo.hu

Rejtett kampányfinanszírozás a fővárosban?

borsonline.hu

Egy újabb álompárnak vége: a műsorvezető bejelentette, külön utakon folytatják párjával

mandiner.hu

Összeomlott a muszlim vezetésű skót kormány

life.hu

Királyi szakértő törte meg a csendet: ilyen állapotban van Károly király

hirtv.hu

Napindító: Dunda György – A külföldön tartózkodó hadköteles korú férfiak mától nem kaphatnak útlevelet + videó

origo.hu

Dögös dominaként pózol újabb fotóin az Exatlon bombázója

astronet.hu

Az Isteni Áldás angyala védelmez minket április 26. és 30. között

ripost.hu

Folyamatban az akció, lehozhatják Suhajda Szilárd holttestét

ripost.hu

Megható vallomást tett gyermeke édesanyjáról Curtis

ripost.hu

Elképesztően gondolkozik magáról 3 csillagjegy, ők nem kérnek bocsánatot

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

DIÉTA

"64 éves vagyok, de évtizedekkel fiatalabbnak nézek ki!” - elárulta egyszerű trükkjét a nő

ÉLETMÓDI

Itt a legújabb, őrült szépségtrend: popsikrémet az arcra a sima bőrért!

ÉLETMÓDI

Locsolkodás szárazon: az alkoholallergia jelei

ÉLETMÓDI

Megöntözlek rózsavízzel, hogy ne hervadozzál!- Hollywoodi sztárok saját kölnivel

ÉLETMÓDI

Csak a legokosabbak tudják 32 másodperc alatt megoldani a húsvéti képrejtvényt

ÉLETMÓDI

360 millióért duplex lakása is lehet, és 135 négyzetméteres terasza a belvárosban!

ÉLETMÓDI

Megszállottan szerelmes vagy a párodba? Lehet, Bovaryné-szindrómád van

ÉLETMÓDI

Így erősítsd meg otthon a gátizmaidat! Nem csak nőknek!