ÉLETMÓDI

Döbbenetes: így néznek ki a szupersztárok smink nélkül!

Nem is hinnéd, mekkora a különbség a vörös szőnyeg és a hétköznapok között.
  • Szerző: Ripost

Biztos, hogy a sok smink és a tökéletes megvilágítás a legjobbat hozza ki az emberből? És vajon biztos, hogy ahhoz kellene mérnünk önmagunkat, hogy ki mennyire néz ki tökéletesen a vörös szőnyegen vagy a magazinokban? Íme néhány elgondolkoztató példa...

1. Gwyneth Paltrow

Biztos, hogy tökélesebben néz ki sminkkel? Mi arra voksolunk, hogy festék nélkül még fiatalabb és még üdébb,mint máskor.

2. Eva Longoria

A világsztár mostanság kisbabája fotóival árasztja el a netet. És ő maga sem szupersztárként tetszeleg, hanem sokkal inkább hétköznapi és boldog anyukaként. Szerintünk roppant jól áll neki ez a szerep.

3. Beyonce

 

Igencsak kevés olyan fényképet találni a díváról, melyen ne teljes pompájában szerepelne. Pedig megéri a természetesség nála is...

4. Victoria Beckham

Szinte alig van olyan fotó, amelyen ne ridegen pózolva, vagy modelljei közt láthatnánk őt. Pedig minden apró hibája ellenére megérné gyakrabban örökítenie meg magát a természetesség jegyében.

5. Jennifer Lopez

Szem alatti karikák és kissé fénylő bőr? Kit érdekel? Akkor is megfordulnánk utána, ha a buszon utazna mellettünk. Mert a szépség nem csupán a festékből fakad...

Nézd velünk tovább a galériát! LAPOZZ!


6. Cameron Diaz

Azon kevés sztárok egyike, aki büszkén vállalja önmagát a kamerák előtt még nagy nyilvánosság előtt is. Le a kalappal. Önmagával és másokkal is jót tesz ezáltal.

7. Taylor Swift

Smink ide vagy oda, a fiatalság hamvasságát még szép, hogy nem lehet elvitatni holmi festékkel. De ettől még jelentősen másabb az arc, mint megszoktuk tőle.

8. Madonna

Tőle aztán tényleg nem szoktuk meg, hogy komplett smink nélkül készítsen fotót magáról. Ez is csak részben sikerült ezúttal. De mégis meglepően nagy a különbség a megszokotthoz képest.

9. Rihanna

Díva? Pophercegnő? Divatdiktátor? Ezen a képen egyik sem, inkább csak egy csinos lány a szomszédból. És smink hiánya ellenére jól áll neki ez a szerep is.

10. Heidi Klum

Egy topmodellt igen ritkán látni fullsmink nélkül. Íme a kivételes alkalom. És bár arca nem makulátlan, mégis jó áll neki a festék nélküli lét..

És ezeket olvastad már?