ÉLETMÓDI

Durván megalázták a fiatal anyukát és kisfiát a moziban

A gyerek mesenézés közben nagyon izgatott lett, ez pedig nem tetszett a többi nézőnek.
címkék:
  • Szerző: Ripost

A 36 éves Vicky Page autista kisfiával, Noah-val ült be a Dumbóra. A mese közben valahányszor megjelent Dumbo a vásznon, a kisfiú felugrott, és azt kiáltotta, "repülő szuperhős elefánt!" Emiatt akadt ki egy másik néző.

"Egy nő, aki szintén a kisfiával ült be a vetítésre, állandóan hátrafordult, és csúnyán nézett ránk. Egy idő után bocsánatot kértem, azt mondtam, ne haragudjon, a fiam autista. Erre azt mondta, hogy őt ez nem igazán érdekli, és nem kellene vele kimozdulnom, ha nem tud viselkedni. Ettől elborult az agyam, és mivel Noah is látta, hogy kezdem felhúzni magam, el kellett mennem a gyerekeimmel. Sokszor kapom ezt meg, nem egyedi esetről van szó. Bárcsak az jószívűek lennének az emberek, ahelyett, hogy ilyen kegyetlenül és szívtelenül viselkednek" - mondta a nő.

A kisfiú kiborult a moziban lezajlott jelenet hatására, és a moziterem előtt földhöz verte magát.

Vickynek nincs könnyű dolga. Igyekszik elkerülni a bevásárlóközpontokat és a zsúfoltabb helyeket, mert általában idegenek halmozzák el kéretlen tanácsokkal azzal kapcsolatban, hogyan kellene nevelnie a fiát. Többen azt mondták neki, csak le kellene kevernie neki egy nagy pofont, hogy a gyerek megtanulja a határokat. Két idősebb gyerekét sajnálja a legjobban: a gyerekek 9 és 10 évesek, és sokszor maradnak le programokról, mert beteg testvérüket nem egyszerű tömegbe vinni.

"Noah-val kapcsolatban minden a rendszerességről szól, erre a mozira egész héten készültünk. A testvérei is nagyon várták, és szükségük van a kikapcsolódásra, mert testvérük igényei miatt általában nem játszhatnak szabadon" - írta a Blikk.

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?