ÉLETMÓDI

Durván megalázták a molett nőt, ritka aljas dolgot tettek vele

Amikor megtudta, mi történt, undorítónak nevezte az esetet. És tényleg visszataszító az ügy.
  • Szerző: Ripost

Celeste Barber színésznő és humorista, de az utóbbi években attól lett igazán ismert a neve, hogy szuper paródiákat készít a világsztárok fotóiról.

Elkészíti a sztárok fotóinak mását úgy, ahogyan a valóságban, egy hétköznapi nő élné meg a pillanatot.

Az Instagramon és világszerte imádják ezért, hiszen kedvesen és humorral teszi mindezt.

Vállalja ráadásul azt is, hogy ő maga átlagos kinézetű nő, akin akad néhány plusz kiló.

Csakhogy egyik rajongója felhívta a figyelmét arra, hogyan éltek vissza kis túlsúlyával a neten. És Celeste teljesen lefagyott, amikor meglátta ezt. Joggal. Mutatjuk... - LAPOZZ!


Egy cég egyszerűen úgy döntött, hogy fogja Celeste Barber képeit, és engedélye, sőt tudta nélkül felhasználja azokat egy fogyókúrás reklámhoz - méghozzá "előtte és utána" képek közül persze az "előtte" fotók közé rakva.

A cég karcsúsító tapaszokat kezdett ezzel a visszataszító módszerrel reklámozni. Nem csupán az a felháborító mindebben, hogy engedély nélkül használták a képeket, hanem az, hogy olyan fotókat illesztettek a reklámba, melyek szándékosan paródia jelleggel, saját túlsúlyát és átlagosságát kigúnyolva, humorral készített magáról a nő. Nem csoda, hogy az esetre az első és legvelősebb reakciója ez volt: "Undorító húzás".

Az említett reklámot itt láthatod.

A 4 kép közül a 2 baloldali az, amely szándékosan, szinte önmagát elcsúfító viccként készült és lett ellopva. A jobb oldalon pedig a vásárlókat persze ugyanezen fotók tökéletesített, karcsú modellel előadott változatai szerepelnek. Azt ígérve, ilyen leszel a reklámozott terméktől a bal oldali kinézet helyett... Külön röhej az egészben, hogy a jobb alsó képen egyébként Naomi Campbell topmodell egy korábbi képe szerepel, akinek szintén semmi köze a termékhez, és akinek ráadásul még a bőrszíne is merőben más, mint Celeste Barberé. Az oldal egyébként azóta eltávolította a fényképet és a reklámot. Kártérítésről vagy bocsánatkérésről egyelőre nem tudni...

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?