ÉLETMÓDI

Egy 80 tonnás utasszállítóval házasodna össze ez a nő

A szokatlan szerelmi történet egyáltalán nem egyedi, a fiatal nő egy ritka betegség, az objektum-szexualitás miatt vonzódik a repülőgéphez.

A berlini illetőségű Michéle Köbke életcélja, hogy feleségül menjen egy Boeing 737-800-as típusú utasszállító repülőgéphez. A 30 éves nő szerint a 80 tonnás gép egyszerre nagyon vonzó, szexi, gyönyörű és elegáns. Egyszóval olyan sokoldalú partner, mint egyetlen hús-vér ember sem, akivel az élet eddig összehozta – írja a Mirror .

Köbke és a Boeing különös kapcsolata 2013-ban kezdődött, amikor a nő meglátott egy fényképet a vasmadárról. Sajnos az azóta eltelt időben csak egyetlen egy alkalmuk volt kettecskén „randevúzni”: a nő egy szerelőhangárban látogatta meg szerelmét 2019. május 1-jén. Michéle a helyi sajtónak úgy mesélt a nagy találkozóról, mint élete legboldogabb napjáról. Saját bevallása szerint a randi minden egyes másodpercét nagyon élvezte.

„Csak akkor lehetek hozzá igazán közel, ha vele repülök, vagy ha a hangárban meg tudom látogatni. Utóbbira sajnos eddig csak egyszer volt lehetőségem. Amikor megérintettem a legszexibb részét, a szárnyát, azonnal izzadni kezdett a tenyerem és felizgultam. Ez is csak olyan, mint akármelyik másik kapcsolat: esténként együtt pihenünk, majd amikor ágyba megyünk, összeölelkezve alszunk el.”

- mesélt érzéseiről a nő, aki nemes egyszerűséggel Drágámnak becézgeti a szíve választottját.

A fülig szerelmes nő érzésein még az sem változtatott, hogy csak nagyon ritkán tud fizikai kapcsolatba kerülni a repülőgéppel. A távolság mindazonáltal fáj neki, ezért hiánypótlóként vásárolt magának egy üvegszálas, 737-800-as repülőgépmodellt. A makettal mindig összebújva alszik, együtt filmezik és eszik vele. A kissé bohókás nő ráadásul több eredeti repülőgép alkatrészt is beszerzett a Boeingtől, hogy azokkal élje meg a fizikai és a lelki szeretetet.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?