EZO

Érzelmekkel telve érkezik az újhold, így hat rád a nyári napfordulón

Június 21-én kezdődik a csillagászati nyár, és lép be a Rák jegyébe az újhold. Ragadd meg a lehetőséget, kezdj valami új dologba! Bármit teszel, örömmel, szeretettel és csak pozitívan fogj hozzá!

Vasárnap korán reggel áll együtt a Nap és a Hold. De előtte még fogyó holdnál szabadulj meg a felesleges holmiktól, rossz gondolatoktól. Ilyenkor a diéta is támogatott, egyszerűbben tudod a plusz kilókat leadni, kezdd el az életmódváltást.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Vasárnap reggel figyeld meg, milyen gondolatokkal ébredsz. Fordíts időt magadra, kicsit figyelj befelé. Tedd fel a kérdést: hogy érzed magad?

Fotó: pexels.com

Ha érzelmes és érzékeny vagy, ne csodálkozz rajta. Olyan energiák érkeznek, melyek segítenek az újjászületésben, a változásban. Most viszont nem elég, hogy álom szintjén maradjanak a terveid, itt az ideje, hogy precíz célokat határozz meg. Tegyél energiát ezek elérésébe.

Haladni, csak akkor tudsz, ha lépsz is. Lépj ki abból a kényelmes helyzetből, amiben toporogsz. Ebben támogatnak a csillagok. Irányítsa tetteidet szeretet és öröm.

Adj hangot elképzeléseidnek, beszéld meg azokkal, akik segítségedre lehetnek. Biztonságban leszel, ha bátor vagy elindulni vágyaid felé.

A Rák szimbolizálja a családot, összetartást, gondoskodást. Ezen a téren is nagy segítség a szeretet. Ha éppen otthonodban akarsz valamin változtatni egy ideje, abban is lendületet ad ez az időszak. Ingatlan ügyekben is légy bátor.

Az újhold után növekedés következik, mint minden ciklusban. Gondold végig ötleteidet, miben újítanál most szívesen. Figyelj megérzéseidre, arra is, hogy kikkel találkozol, milyen új lehetőségeket kínálnak, esetleg hogyan csatlakoznak az érkező lehetőségek a vágyad valóra váltásához.

Nem csak a belső sugallat a fontos most, hanem a testi jelek is. Fontos, hogy sok folyadékot fogyassz. Hiszen a Rák vizes jegyhez tartozik. Az érzelmek, információk áramlása mellett a testi folyamatokra is figyelj oda. Minden sejtedet átjárja a szeretetre való igény, az újholddal töltsd fel magad. Indulj el végre az utadon! Ha most szeretettel cselekszel és megragadod az érkező lehetőséget, álmod valóra válik. Intenzíven érezheted az újhold és a nyári napforduló mennyire jótékony! Segít a testi, lelki, szellemi megújulásban.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?