ÉLETMÓDI

Ez a bátor nő felrobbantotta a netet a túlsúlyával

Százezrek váltak rajongójává annak a nőnek, aki bátran kiállt, és megmutatta plusz kilóit a közösségi oldalán.
  • Szerző: FÁB

A közösségi oldalakon tucatszámra látjuk percenként, amint valaki edzeni indul, salátát eszik vagy éppen megmutatja legújabb, tökéletes ruháját és sminkjét. Ebben a világban szinte mindenki makulátlanul néz ki, aki pedig mégsem, az is inkább az előnyös oldalát igyekszik megmutatni.

Egy 32 éves nő viszont hátat fordított ennek a szokásnak, és most tömegek váltak a rajongójává. Mar Ortiz egy valóságshow-szereplő, és úgy döntött, elege van a tökéletesség iránti megszállottságból, ahogyan abból is, hogy kritizálják a testét. "Mit számít a méret? Kicsi vagy nagy, nem mindegy? Nem érdekel a kockahas és az sem, hogy minden nap salátát egyek. Az egészségben és az egyensúlyban hiszek! Szeretem a hurkácskáimat és a testem, és ha le akarok fogyni, az az én személyes döntésem, nem pedig bárki másé" - írta fotója mellé, mely lavinát indított el.

Persze akadtak, akik bántani és támadni kezdték a hozzászólók közül, mégis rengeteg nő köszönte meg, hogy hallatta a hangját, és hogy erőt adott neki is. Így aztán fotója pillanatok alatt szárnyakat kapott a közösségi oldalakon, és vírusként kezdett el terjedni. És ez nem is meglepő.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?