EZO

18,5 km-en dübörög Budapesten az erőszak villamosa

Akár egy pokoljárat, verekedések és ijesztő negatív események helyszíne mostanában az 1-es villamos. Mi állhat a durva jelenségek hátterében? Még az sem kizárt, hogy szellemvilágból érkező kártékony energiák tombolnak a járaton.
  • Szerző: Ripost

Rettegnek a fővárosi utasok, ijesztő híreket kapunk mostanában az 1-es villamosról.

Késes őrjöngés, durva verés, rugdosódás... Bár a bácsi bántalmazóját azóta elkapták, szájról szájra terjed a hír, hogy ez még csak a kezdet, csúnya sztorik jöhetnek ezután. Arra kértük a %% spirituális tanácsadóját, Baki Rékát, nézze meg, mi állhat a félelmetes eseménynek hátterében.

"A bácsit ért támadás brutális jelenete kapcsán először megnéztem az aktuálisan ható energiákat. Sajnos jól látható, hogy  vannak olyan konstellációk, amelyek kifejezetten a baleseteknek, tűzeseteknek, különböző bűncselekményeknek kedveznek, ezek lehetnek könnyű sérülések, de akár halálosak is, attól függően, hogy ezek a bolygóállások az adott személy horoszkópjában hol állnak. A jelenleg kártékonyan ható energiák, amelyeknek az eseményekhez köze lehet, az aktuális Mars-Hold szembenállás, a Mars éppen az alvilág, a Skorpió jegyében áll. Néhány nagy bolygó, a Szaturnusz, a Neptun is a rosszabb arcát mutatja, ez azért sem megnyugtató, mert a nagy bolygók lassan mozognak, ennél fogva hatásuk is tartósabb.

Az, hogy kifejezetten az 1-es villamoson történik mindez, kiválhatja egy, a szellemvilágból érkező kártékony, negatív energia is, akár elhunyt lelkek egy csoportja, amelyek megszállják a villamost.

 

Jellemzően pont ilyen helyeken tűnnek fel, mint az éjszakai járművek, országutak, temetők, kietlen, csöndes, sötét zugok. Az energia nemcsak ezoterikus szakértők számára érzékelhető. A szenzitívebb emberekben is félelemérzetet, nyugtalanságot válthat ki, valamiféle jelenlét-érzést, ami rossz, és amit nem tudnak megmagyarázni, csak érzik, hogy el kell onnan menni, mert valami nem jó.

Izgágább, rosszabb idegzetű vagy elmeállapotú emberből azonban komolyabb rohamot, kiszámíthatatlan viselkedést is előidézhet egy ilyen kártékony, zavaró energia.

Az ártó szellemlények általában a gyengébb, rosszabb idegzetű embereket szokták megszállni, zaklatni. 
 
Egy ilyen jelenség is magyarázattal szolgálhat az 1-es villamoson történt eseményekre. Ha egy léleklátó, vagy radiesztéza megnézné a járművet, biztosan látná, érezné a jelenség nyomait. A szellem szállta helyeken még jellemző az ismétlődés is. Hallottunk már családokról, akik elköltöztek a házukból, mert éjszakáikat  sorozatosan ismétlődő, ijesztő események zavarták.

Ezek lehetnek zajok, fel-le kapcsolódó lámpák, hideg fuvallat érzése, és akár félelmetes árnyalakok megjelenése is - sajnos egy dübörgő villamoson, ahol állandó az üzemzaj, különösen nehéz higgadtan észlelni e jeleket."

(rekaratot.hu)

És ezeket olvastad már?