Létrehozva: 2017.05.08.

2017 nyarán így vonzod be a szerelmet, a csillagjegyed szerint

A kozmikus törvények különbözõképpen befolyásolják életünket. Csillagjegyünk órási hatással van nemcsak a sorsunkra, de arra is, hogyan találhatjuk meg a szerelmet. Íme!

Mindenki a másik felére, egy igaz társra vágyik, bármennyire is teljes az élete. Ha te is még csak keresed az igazit, mindenképp próbálj meg egészen nyitott lenni. A szerencsés találkozáshoz pedig érdemes a következő tanácsokat beiktatnod az életedbe a csillagjegyed szerint:

1. KOS: Március 21 – Április 20

E jegy szülötte közismerten kalandor természetű. Fogadd el, hogy ilyen vagy, s akkor hamarosan rád talál a szerelem. Mondj igent a spontán hétvégi menekülésekre, a csoportos tevékenységekre mint például a kártyázás, koncertlátogatás, de akár jótékonysági rendezvények is szóba jöhetnek. A legjobb dolgokat gyakran a spontán, váratlan események hozzák az életbe.

2. BIKA: Április 21 – Május 21

Hatalmas szívéről ismert, azonban néha épp azt nem képes meglátni, hogy mennyire szeretik. Hosszú távon azonban bántja az érzés, hogy folyton csak vágyakozik, és akár utálatoskodóvá is válhat. Könnyen előfordulhat az is, hogy lelkileg épp azokat hanyagolja el, akiket szeret. De idővel észre kell vennie, milyen sok szeretet van az életében, és ekkor megtalálja majd a számára oly fontos lelki stabilitást is. Májusban végre el tudod engedni a parkeresés kényszerét, így lelked végre felszabadul, és mágnesként vonzod be a szerelmet.

3. IKREK: Május 22 – Június 22

Ég a vágytól, hogy mindig nagyszerűen érezze magát. Idővel azonban el kell fogadnia, hogy az élet sokkal komplexebb, mint az állandósult romantika, a szeretetnek pedig rengeteg formája létezik. Ha még te is az első mondatban említett állapotban létezel, gyakran érezheted úgy, hogy valami baj van veled. Hajlamos lehetsz például "csak mert muszáj" alapon ismerkedni. Pedig jobb lenne, ha elfogadnád alapvető természeted és azzal foglalkoznál, amit valóban szeretsz - az igaz szerelem ekkor fog betoppanni hozzád.

4. RÁK: Június 22 – Július 22

A Rák alapvetően önzetlen és családban gondolkodik. Ezen kívül imád másokat megnevettetni. Számára a legnagyobb örömöt saját vállalkozása és ötleteinek megvalósulása adja. A rák ügyesen fordítja a maga javára az élethelyzeteket és folyamatosan fejlődik, természetesen a szerelemben is! Sikereit annak köszönheti, hogy képes és tud kilépni a komfortzónájából, így akár több számára megfelelő partnerrel is lehet egyszerre kapcsolatban. Különösen mozgalmas lesz a május, de egy komoly döntést biztosan meg kell hoznod.

5. OROSZLÁN: Július 23 – Augusztus 23

A büszke Oroszlán tisztában van ragyogásával és értékeivel, de olykor túlontúl sérthetetlennek gondolja magát és elszalad vele ló. Néha persze rájön, hogy jobb kicsit visszafognia magát, hiszen úgy könnyebben elfogadják. Ám a lényeget illetően ugyanolyan magabiztos marad, mint amilyen volt. Te is jól teszed, ha azt az életet éled, amit szeretsz. A párkeresésre nem érdemes rágörcsölni, a szerelem spontán és előre nem látható szituációban érkezik az életedbe. Az ismerkedéshez vezető konkrét lépéseket azonban a másik fél teszi meg. Ebben bátran bízhatsz.

6. SZÛZ: Augusztus 24 – Szeptember 23

Tökéletességre való hajlamáról híres, meglátja azokat a részleteket is, melyeket mások nem. A legnagyobb misztériumokat is pillanatok alatt megfejted, de sokszor elfelejted a legnagyobb bölcsességet, miszerint tökéletesség nem létezik. Hagyd, hogy szíved bátran kóboroljon amerre vágyik, ne keress logikát a történések mögött, maradj nyitott a lehetőségekre.

7. MÉRLEG: Szeptember 24 – Október 23

A békés Mérleg az, aki lecsillapítja még a legháborgóbb tengert is. Szereti az embereket, az állatokat, a természetet. Azonban ha bonyolult viszonyrendszerekről van szó, nem mindig nem látja meg a lényeget, ugyanakkor mindig adni akar. De te azért háromszor gondold át, kinek tárod fel ilyen jelleggel a szíved, s hogy kinek adsz magadból igazán sokat. Nem minden ember érdemli meg az önzetlenséget, és hosszú távon fontos, hogy a kellő pillanatban mérlegelni tudj. Szerencsére mindig érkezik egy jel, amit csak te ismersz fel. Ez a jel pedig megmutatja, ki érdemes a szerelmedre.

8. SKORPIÓ: Október 24 – November 22

Szinte belelát a másik emberbe, mestere a pszichológiának. Viszont ha más emberek labirintusaiban rohangál, elveszítheti realitásérzékét. Sokszor nehezére esik józanul gondolkodni, naivan belerohan reménytelen kimenetelű kapcsolatokba. Törekedj arra, hogy ne kövesd el ezt a hibát. Állíts fel célokat, összpontosíts és próbáld az egész világot egy nagy egységben látni. Így lesz esélyed bevonzani a szerelmet.

9. NYILAS: November 23 – December 21

A szabadságáról híres Nyilas nem kötődik más emberek hitrendszeréhez vagy viselkedéséhez. Új utakat szeretne felfedezni, a hétköznapi dolgok fullasztják. Olyan dolgokra vágyik, melyek különösnek tűnhetnek mások számára, sokan tartják emiatt különcnek. Ne hagyd, hogy az elvárások miatt fegyelmezned kelljen  érzéseidet. Ha erre az útra lépsz, könnyen elveszítheted önmagad. Talán épp emiatt félelmetesnek tűnhet számodra minden új kapcsolat, de próbáld meg könnyedén venni a szerelmet. Ismerkedj, élj, játszadozz. Így kellő tapasztalatra teszel szert ahhoz, hogy pontosan tudd, mikor hozott össze a sors a hozzád méltó, megfelelő társsal.

10. BAK: December 22 – Január 20

A Bakot célorientált gondolkodásmódja vezérli. Rendkívül felelősségteljes és sokszor úgy érzi, hogy mások helyett is dolgozik. Ez megterhelő lehet és olykor bizony legszívesebben menekülne. Magadra ismersz? Te is a munka, a család és a háztartás közt lavírozol? Akkor sem tudsz kikapcsolni, amikor pokolian nagy szükséged lenne rá? Hallgass a belső ösztöneidre, különösen akkor, ha valamit szenvedéllyel csinálsz. Ugyanis ez az, ami igazán vonzóvá tesz mások számára.

11. VÍZÖNTÕ: Január 21 – Február 19

Az álmodozó Vízöntő olyan lehetőségeket is meglát, melyeket mások észre sem vesznek. Különcségei miatt gyakran magányos és sokszor csak azért akar kapcsolatban lenni, hogy ne érezze magát annyira egyedül. Épp ezért lenne fontos, hogy sose válj középszerűvé, inkább mutasd meg másoknak, hogy nagyot álmodni igenis érdemes. Várd ki türelemmel, hogy megérkezzen életedbe a megfelelő partner. És biztos lehetsz benne, hogy ez megtörténik, mert a Vízöntő olyan, mint a világítótorony, melyet néhány csónak folyamatosan keres.

12. HALAK: Február 20 – Március 20

A Halak az egyik legfogékonyabb csillagjegy. Bárkivel is tölti az időt, meg tudja érteni őt, át tudja érezni az egész lényét. Azonban néha elfelejti ki is valójában. Fontos lenne, hogy  a gondoskodást és a kedvességet a saját magad számára is biztosítani tudd. Légy büszke arra mit is adsz a világnak, a művészetnek, a szépségnek, az értelmes szavaknak vagy bármi is az. Nem kell hozzá valaki, aki ezt érvényesíti benned, ettől válsz majd igazán szabaddá. Ebben a fickándozó állapotban pedig aszerelem is rádtalál.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Véres orosz megtorlás indul Ukrajnában

origo.hu

Kiderült, hogy mikor térhet vissza az Uber Budapestre

borsonline.hu

"Azt akarom, hogy azonnal szedjék ki a fiamat a föld alól" - döbbenetes, mit vett észre az édesanya gyermeke sírján

mandiner.hu

Sajtóhír: az OBI tulajdonosa megrendezte halálát és Oroszországba menekült

mindmegette.hu

Mit főzzek hétvégén? 13 tepsis recepttel segítjük az ötletelést szombat-vasárnapra

vg.hu

Itt nyitja meg új, budapesti üzletét a Penny

astronet.hu

Heti szerelmi horoszkóp 2024. április 20-26.: Nehézségeket jeleznek a bolygók

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

3 csillagjegy, akiknek most nagyon kerülniük kell a konfliktusokat

ripost.hu

Nem fogsz hinni a szemednek, ez történt Victoria Beckham születésnapján - Videó

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

3 csillagjegy, akiknek most nagyon kerülniük kell a konfliktusokat

EZO

Fény derült a tökéletes kapcsolat titkára: ebből a négy csillagjegyből lesz a legjobb partner

EZO

Ennek a 4 csillagjegynek pénzt és bőséget hoz a Bika hava

EZO

3 csillagjegy kapcsolata el van átkozva, ők még idén szakíthatnak!

EZO

Négy csillagjegy, amelyik hajlamos az idegeskedésre

EZO

Melyik jegyben születtél? Így mosolyog rád nyáron a szerencse

EZO

Ez a három csillagjegy forró szerető 50 év felett is