EZO

3 csillagjegy, akiknek délelőtt nem kéne dolgozni

Te is éjszakai bagoly vagy? Vagy egyszerűen csak képtelen vagy korán kelni? Csillagjegyek azt is megmutatják, kinek nem való a délelőtti munka.

3 csillagjegy van, akik kifejezetten nehezen kelnek fel reggel. Nem igazán aktívak a délelőtt folyamán, és ha tehetik az életüket is eszerint rendezik be. Egyikük lusta és kényelmes, másikuk kifejezetten éjjeli bagoly típus. Egy biztos, ha korán kell felébredniük, akkor fél órát ülnek egy kávéval, mire megmondják, hol is vannak valójában. Nézz szembe az igazsággal, te ebbe a 3 csillagjegybe tartozol?

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Shutterstock

Bika

Imádod a kényelmet a luxust és persze szeretsz sokáig aludni. Néha lusta is vagy, jobb ha ezt végre bevallod magadnak. Inkább szeretsz a kényelmes otthonodba egy kávéval ébredezni, és ha lehet, ehhez alakítod ki életmódodat. Neked nem való a délelőtti munka, ez nem is kétséges. Ha pedig a napi 8 órás munkát választod korai keléssel, időnként a reggeleid rémálomnak tűnhetnek. Talán 11 órára már képes vagy érdemi munkát is végezni. Előtte inkább csak ténferegsz, és ha lehet, kihúzod magad a felelősségteljes feladatok alól. Viszont a nap más szakaszaiban számíthatnak rád a munkatársaid.

Oroszlán

Imádsz nagyokat aludni, ellenséged a korai kelés. Lételemed a lustálkodás. Egy királyt aztán ne ébresszen fel senki! Te vagy az, aki jobban szeret éjszaka élni. Szeretettel dolgozol a szórakoztatóiparban, vagy szeretsz az éjszakai élet középpontjában lenni. Imádsz bulizni is. Persze ez nem minden Oroszlán szülőttre jellemző, de sokszor ez sem véletlen. Egy biztos, hagyjanak téged aludni, délelőtt idő kell míg magadhoz térsz.

Halak

Álmodozó típus vagy. Ha viszont fel kell ébredni, az neked szinte erőszak. Ki nem állhatod a korai programokat, meghagyod inkább az Ikrek vagy a Vízőntő jegyűeknek. Nyüzsögjenek csak ők. Az összes jegy közül, te szeretsz a legjobban tovább aludni, mint ahogy az óra csörög. Ezért, ha alkalmad van és lehetőséged rá, úgy szervezed az életed, hogy ne is legyen szükséged korai kelésre. Ha viszont rendszeresen kell hajnalban ébredned, akkor bizony sokszor elkésel. Valahogy mindig úgy dobja az élet, pedig csak egyszer kéne a tükörbe nézned, és bevallanod: Ez nem való neked!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?