EZO

Ez a 3 csillagjegy képtelen elfelejteni a régi nagy szerelmét

Érdemes a múltban maradni, vagy jó lenne a jelenben nyitottnak lenni? A szerelem elragad, magával visz, ha hagyod! Lehet, hogy ehhez el kell engedni a régit?
címkék:

Elengedés, nyitottság szükséges a szerelemhez. A régi szerelem csodás emlék, de nem nyomhatja rá bélyegét folyamatosan a jelenedre. Hogyan szeretnél újra mélyen szeretni, ha folyton visszatérsz a múltba? Ha ott keresed az érzéseidet? Lehet, hogy ezek az érzések nem is valósak már? Vannak csillagjegyek, akik képtelenek elfelejteni a régi szerelmet. Te közöttük vagy?

Szerelem

Szerelem Fotó: Shutterstock

Bika

Nagyon romantikus alkatnak ismernek, de ez még nem elég ok arra, hogy nehezen felejtsd el a régi szerelmet. Érzéki vagy és odaadó, aki képes arra, hogy folyton visszatérjen a régi szerelméhez. Szinte kapaszkodsz abba az érzésbe, amit korábban tapasztaltál, így nagyon nehéz számodra elfelejteni azt a különleges személyt, aki a múltban felgyújtotta benned a szenvedélyt. Makacs is vagy és nem akarsz kompromisszumot kötni a szerelem kapcsán. Ha visszanyúlsz a múltba, senki nem tántoríthat el téged. Nem feleded el, ami akkor történt, de hidd el, érdemes azért túllépni a múlton!

Rák

Nagyon szentimentális, romantikus alkat vagy. A teljes világképed is sokszor ezt sugallja. Az első nagy szerelem tuti nagy hatással volt rád. El tudod ezt valaha engedni? Nemcsak az érzésekhez ragaszkodsz, hanem a személyhez is képes vagy sokáig, vagy akár egész életedben kötődni. Előfordulhat, hogy nem is volt annyira különleges az exed, mégis kitüntetett helye van a szívedben. Olyan emberekkel veszed magad körül, akiket jól ismersz egy ideje, nincs nálad új barát-felvétel! Nem csoda, ha a szerelemben is nehezen nyitsz mások felé.

Skorpió

Nemcsak szenvedélyes, de romantikus is vagy. A szexualitás vinne előre és visz is. Bár virágról-virágra szállsz, de valahol mélyen bizalmatlan vagy. Ezért az első nagy, mély érzések csalódása képes a szívedet bezárni és nem felejteni a nagy Ő emlékét. Nehezen alakítasz ki mély kapcsolatot mással, a szexuális kapcsolatokat viszont simán megéled. Boldogságodhoz talán a régi szerelmet kéne elengedni, nem ragaszkodni valami illúzió képéhez. Érdemes új esélyt adni a szerelemnek. A nagy Ő-t pedig a helyén kezelni, elengedni a hiányát a réginek.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes habcsók titka
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?