EZO

Ezek a csillagjegyek az első adandó alkalommal mosolyogva hátba döfnek, vigyázz velük!

Nagyon jó barátok tudnak lenni, de csupán addig, amíg az érdekeid nem ütköznek az övékkel. Akkor szemrebbenés és szívfájdalom nélkül elárulnak...
  • Szerző:

Nem rosszindulatról van szó, és még csak nem is hanyagságról: az áruló csillagjegyek legtöbbször nem akarnak ártani annak, akit hátba döfnek. Egyszerűen csak a saját érdekeiket veszik előre, ha választaniuk kell a hozzájuk közel állók és saját maguk között. Sokszor még csak észre se veszik, hogy megbántottak másokat; az áruló csillagjegyek ugyanis gyakran érzik úgy, hogy igazuk van. Ez a négy csillagjegy kerül a leggyakrabban ilyen helyzetbe. Bár ez nem jelenti azt, hogy minden ilyen jegyű ember áruló lesz, ha arra kerül a sor; azért nem árt óvatosnak lenni velük!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Pexels.com

1. Minden lehetőséget megragadnak a Kosok

via GIPHY

Nagyon hűséges barátok, mindenben lehet rájuk számítani; de, ha kapnak egy lehetőséget az élettől, például előrelépést a karrierben, mindent elkövetnek, hogy megkapják. Ha kell, azon az áron is, hogy elveszíthetnek egy jó barátot. Ha ehhez az kell, hogy hátba döfjék a másikat, akkor meg is teszik. Nem véletlen, hiszen saját maga számára mindig is ő fog állni az első helyen, még akkor is, ha szívvel-lélekkel szereti a hozzá közelállókat.

2. Kettős játékot űznek a Mérlegek

 

via GIPHY

Remek társaságot nyújtanak, megértő és minden részletre figyelő barátok; de ugyanilyen jó színészek is. Soha nem tudhatod, hányadán állsz velük; ha az érdekeik úgy kívánják, mosolyogva és kedvesen döfik beléd a kést. Ugyanis mindent megszereznek, amit akarnak; és nem nézik, hogy ennek mi az ára.

3. A világ középpontjában vannak az Oroszlánok

via GIPHY

Jó emberek és még jobb barátok, de mindennél jobban szeretik, ha rájuk irányul a figyelem. Lazán fogják fel az életet, így, ha jön egy váratlan lehetőség, azonnal megragadják. Sokszor sajnos a pillanat hevében nem veszik észre, hogy a választásukkal ártanak azoknak, akiket szeretnek. Ezen aztán könnyen túllépnek, és mennek tovább a maguk útján.

4. Könnyen eldobják a barátokat a Nyilasok

via GIPHY

Kiváló barátok lehetnek, de csak akkor, ha az a kapcsolat az ő érdekeiket is szolgálja. Magányos farkasként tekintenek magukra, hiszen megszokták, hogy az emberek jönnek-mennek az életükben, és sokan lemorzsolódnak mellőlük. Ám ennek sokszor az az oka, hogy miközben élvezik az életet, nem figyelnek arra, hogy kit bántanak meg vagy árulnak el. Ha elveszítenek egy barátot, egy időre letargiába esnek, de aztán viszonylag gyorsan túllépnek a helyzeten; hiszen az élet rövid, élvezni kell minden percét.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?