Létrehozva: 2017.08.17.

Augusztus vége új energiákat hoz az életedbe, felforgatja a gondolkodásodat

Augusztusban megnyílik a bõségkapu, itt az ideje, hogy terveidre tudatosan fókuszálj, hiszen most minden segítséget megkapsz hozzá! Íme, az elõrejelzés nyár végére!

Az elmúlt hónapban megismerhetted a mélyebb rétegek igazságait, szembesülhettél a múltból előbukkanó sebekkel, melyeket eddig biztonságosan a felszín alatt tartottál. Az augusztus viszont elhozza a várva várt gyógyulást és fejlődést számodra, amihez most minden segítséget megkapsz!

Az oroszlán uralkodó hónapja rengeteg energiával és munkával lát el, eljött az idő, hogy igazán nagyban gondolkodj és elkezdj a terveid megvalósításával foglalkozni!

Augusztus 8-án megnyílt a bőségkapu (08:08), mely előrevetíti fáradozásaid gyümölcsét, segítve, hogy azok minél hamarabb beérjenek és az ősszel learasd a téged megilletett babérokat az életed bármely területein.

Ahogy még jobban beleveted magad a munkába - a hónap erre rengeteg lehetőséget fog adni - egy teljesen új látásmóddal fogod vizsgálni a dolgokat, kevésbé leszel ítélkező másokkal és önmagaddal szemben.

Úgy érezheted magad, mintha egy nagy útkereszteződéshez érnél és csak rajtad áll a döntés, hogy rálépsz-e arra az útra, amely nagyobb ébredést és fejlődést ígér.

Engedd meg, hogy teljes mértékben megismerd magadat és felvállald erődet. A mély, ősi bölcsességek újra életre kelnek a lelkekben és összekapcsolódnak a szívvel, hogy hangját követve úgy éld az életed és azon az úton járj, ami igazán helyesnek tűnik.

A másik fontos dolog, hogy lásd meg a csodát a nehézségeken és a fájdalmakon keresztül. A hónap második felében történhetnek kedvezőtlennek tűnő események. Azonban már képes leszel arra, hogy olyan lencsén keresztül lásd a dolgokat, melyek a bőség áramlását segítik elő életedbe és ott hoznak szerencsét és gazdagságot, amely területen éppen bizonytalansággal küszködsz.

A folytatásban megmutatjuk, hogy hozd ki a lehető legtöbbet a hónap energikus előrejelzéséből!

Lapozz!


A hónap két szellemi állata a nyúl és a szkarabeusz bogár.

A nyúl abban segít neked, hogy ne térj vissza azokhoz a régi biztonsági mintákhoz, melyek már nem szolgálják fejlődésedet. Itt az idő, hogy megtedd azokat a változásokat, amikről tudod, hogy szükségesek és elkerülhetetlenek a fejlődés és a bőség áramlásának szempontjából.

A szkarabeusz bogár, amelyet az ókoriak szentként tiszteltek, az elengedést hozza magával, hogy ne próbálj ellenállni a változásnak és az új valóság megszületését támogatja.

Mindkét totemállat kulcsfontosságú gyakorlatot hoz az augusztusi energiák megélése mellett, ami nem más, mint a földelés.

Légy kellően földelt és nyitott a változásokra, mutatjuk hogyan:

Próbálj változtatni minden olyan területen, ahol megfeszíted magad, hagyd, hogy a Föld energiái által támogatott érzés segítsen megnyugodni és bízz segítő szándékukban. Kapcsolódj össze a mindent központosító érzéssel!

Használj kristályokat, mint a hematit, a gránát és a füstös kvarc.

Vizualizációs gyakorlat: mezítláb jársz a fűben vagy a parti homokban, miközben elképzelsz egy zsinórt, mely a gerinc végéből irányul a föld felé, átjut annak minden rétegein, amíg el nem éri Gaia, a Földanya középen elhelyezkedő, nyitott mélységét. A zsinóron keresztül megkapod azokat az energiákat, melyekkel a lelked töltekezhet. Végezd napi rendszerességgel reggelente a gyakorlatot.

Szín: fontos az arany színeire való fókuszálás és meditáláskor is az arany színével mosd át testedet, gondolataidat. Megemeli a rezgésszámot és rendkívül támogató gyakorlat. A nap bármelyik szakában végezheted, amikor csak eszedbe jut.

A benned lévő öngyógyító ebben a fázisban felszabadul és semmi nem hozhat ennyi igaz örömöt az életedbe - csak engedd át magad a könnyűség érzésének, próbálj felhagyni minden ellenállással!

Csodás augusztusi energia-megélést mindenkinek!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Óriási meglepetés: nem lesz ott a foci-Eb-n a korábbi győztes

origo.hu

Újabb drámai részletek Károly király betegségéről

mindmegette.hu

Muskátli kiültetése a tél után: ha így csinálod, nyáron ontani fogja a virágokat

mandiner.hu

Varga Judit közeli ismerőse: A Partizánban hallott robotikus hangnemet korábban csak otthon csillogtatta meg Magyar Péter

ripost.hu

Egy ország kapott szívéhez a gyásztól: elhunyt a népszerű műsorvezető

hirtv.hu

Varga Judit megtöri a csendet - ma este a Frizbiben + videó

origo.hu

Zelenszkij őrült bejelentést tett, minden megváltozik

mindmegette.hu

Szabad-e locsolni? 5 szívderítő locsolóvers húsvétra

ripost.hu

Elhagyta az országot, Cipruson hunyt el minden idők egyik legjobb magyar csatára

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Sorsfordító lesz a tavasz, ezekre a csillagjegyekre nagy lehetőség vár

EZO

4 csillagjegy, aki áprilisban nagy változásokat él át a szerelemben és a karrierben egyaránt

EZO

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

EZO

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

EZO

Ennek az öt csillagjegynek hatalmas mázlija lesz húsvétkor

EZO

Ezt a 3 csillagjegyet áprilisban megjutalmazzák az égiek

EZO

Mérleg telihold: ez a 3 csillagjegy most tiszta lappal indulhat

EZO

Szeretnél tudatosan álmodni? Nem mese! Megtanítunk rá!