Létrehozva: 2021.08.04.

Megérkezett az augusztusi horoszkópod, nem várt fordulat jöhet

Az augusztus erőteljes kozmikus energiái minden csillagjegyre hatással vannak. Szívből jövő alkotás, újítás van a levegőben. Neked vajon mit ígér az augusztusi horoszkóp?

Augusztus 22-én a Vízöntő jegyében áll a telihold – a Napnak pedig idén ez az utolsó napja az oroszlán jegyében. A Vízöntő jegy energiái egyébként is erősek ebben az évben, de augusztusban különösen érezhetővé válnak a jegy újító, alkotó erői. Ráadásul önmagunk mélyebb megértésén is sokat dolgozunk mostanában. Megmutatjuk, melyik csillagjegynek mit ígér az augusztusi horoszkóp.

A nyár utolsó hónapja minden csillagjegynek sikereket ígér (Fotó: pixabay.com)

Kos: egyre hatékonyabb vagy

Ebben a hónapban a legjobb napod augusztus 18.-án várható, amikor a jegy uralkodó bolygója, a Mars és a kommunikációt irányító Merkúr együtt áll a Szűz jegyében. Ez segít, hogy élesen összpontosíts arra, amit fontosnak tartasz, és új megoldásokat találj. Rátalálhatsz például egy igazán hatásos edzésprogramra, de a munkádban is egyre hatékonyabb lehetsz.

Bika: keresd a szokatlan megoldásokat

A legjobb napjaid augusztus 17 és 21. közé esnek ebben a hónapban. Az augusztusi horoszkóp azt ígéri, hogy sok, pozitív irányú változásban lesz részed. Mivel a Bika jegyűek nehezen váltanak, azzal veheted át az irányítást a dolgok felett, hogy a változások egy részét te kezdeményezed. keresd a szokatlan megoldásokat, és a jutalmad nem marad el.

Minden csillagjegyre hatnak a hónap erőteljes energiái (Fotó: pixabay.com)

Ikrek: az augusztusi horoszkóp racionális napokat ígér

A legjobb napjaidat augusztus első hetében éled meg ebben a hónapban. A Merkúr ebben az időszakban együtt áll a Nappal, ami ennek a csillagjegynek azt jelenti, hogy az agyad veszi át az irányítást. Sokkal racionálisabb napokat élsz át, mint általában, hirtelen fontos lesz számodra az intellektuális fejlődés és a tanulás. A kommunikáció terén azonban jobb, ha óvatos vagy.

Rák: pénzt jósol az augusztusi horoszkóp

A legjobb napodat ebben a hónapban augusztus 22.-én éled át. Ennek az időszaknak a második teliholdja a pénzügyeidre világít rá. Az augusztusi horoszkóp szerint áttörést érhetsz el a pénzügyeidben, és arra is rájössz, mikor érdemes egyedül belevágni valamibe, és mikor jobb másokkal együttműködni a cél érdekében.

Oroszlán: ez a te időd

Az augusztus az oroszlánok időszaka – augusztus 8.-án viszont a Nap és az újhold is az Oroszlán jegyében jár. ez pedig extra csillogást és extra bátorságot hoz az életedbe. Érdemes most, ezzel a bátorsággal felvértezve megfogalmazni a céljaidat. Gondold át, mit akarsz bevonzani az életedbe, és lépj rá a saját utadra!

Szűz: ideje kilépni a reflektorfénybe

A legjobb napod ebben a hónapban augusztus 11., amikor a jegyed uralkodó bolygója, a Merkúr a Szűz jegyébe lép. Ez számodra azt jelenti, hogy bár az utóbbi hónapokban úgy érezhetted, hogy kicsit háttérbe szorul az egyéniséged, most végre ideje kilépni a reflektorfénybe. Az augusztusi horoszkóp azt ígéri neked, hogy bármibe fogsz, legyen az a munkád vagy egy új hobbi, most könnyebben haladsz előre.

Mérleg: az augusztusi horoszkóp szerint örömteli hónapod lesz

A hónap legjobb napján, augusztus 16.-án a csillagjegyed uralkodó bolygója, a Vénusz a jegyed területére ér. Ez azt jelenti, hogy könnyed és örömteli módon haladhatsz előre az élet minden területén. Az augusztusi horoszkóp olyan pozitív kisugárzást ígér neked, amit a többiek is észrevesznek majd. Amit csak szeretnél, könnyedén áramlik feléd.

A hónap komoly felismeréseket, mély beszélgetéseket hozhat (Fotó: pixabay.com)

Skorpió: mély beszélgetéseket hoz az augusztusi horoszkóp

A hónap legjobb napján augusztus 11.-én a szerelem és a szeretet mélyebb rétegeit láthatod meg. Mély beszélgetéseket folytatsz majd a hozzád közel állókkal mindarról, ami valóban érdekel. Ezek a beszélgetések pedig egy érzelmileg gazdagabb élethez vezethetnek el.

Nyilas: a kreatív energiák ideje

Az augusztusi horoszkóp szerint a hónap legjobb napját augusztus 19.-én éled át. Ebben az időszakban felszínre tör a művészi éned, és minden, amit alkotsz – legyen az akár csak egy ünnepi teríték – magán fogja viselni a kezed nyomát és az egyediségedet. Csak egyre vigyázz: szánj időt a pihenésre is, nehogy kiégj.

Bak: siker van a levegőben

Augusztus 23-án, amely a hónap legjobb napja számodra, siker van a levegőben. Legyünk őszinték, egy gyakorlatias Bak-szülött semmit sem értékel jobban, mint ha megkapja a jól megérdemelt jutalmat a kemény munkáért. Most pedig ennek van itt az ideje: végre úgy érezheted, hogy megfelelően értékelik az erőfeszítéseidet.

Az Univerzum most támogat abban, hogy elérjük a céljainkat (Fotó: pixabay.com)

Vízöntő: az augusztusi horoszkóp szerint változás várható

A hónap legjobb napjain, augusztus 17 és 21 között az Uránusz a Bika jegyében mozog visszafelé. Az Uránusz a váratlan helyzetek bolygója is, ez pedig számodra is változásokat hoz, mégpedig az otthon vagy a megállapodottság területén. Hirtelen szabadságot és függetlenséget tapasztalsz meg, ami nem áll ellentétben a csillagjegyed alaptulajdonságaival. Lehet, hogy késztetést érzel majd arra is, hogy alaposan átrendezd a lakásodat.

Halak: a kapcsolatok állnak a középpontban

A hónap legjobb napja augusztus 9. lesz számodra. Ekkor a kapcsolatok állnak majd az életed középpontjában. Legyen szó akár üzleti, akár magánéleti kapcsolatokról, mindenképp elmélyülnek a kötelékek. Érezni fogod, ki jelent valóban sokat neked – ezek az emberek hosszú távon is az életed részei maradnak.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Krumpliszsákként dőlt el a brutálisan fejberúgott focista - videó

origo.hu

Kiskorú veszélyeztetése és személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt feljelentést tettek Varga Judit interjúja után

metropol.hu

„Szoboszlai két gólja nem számított" - a szakértő elárulta, mennyit ér a válogatott két győzelme

mandiner.hu

A húsvéti szent három nap: ebben a felfokozott állapotban jó lesz elcsendesedni

ripost.hu

Váratlan fordulat: Harry ülhet a trónra a nagybeteg Katalin miatt

hirtv.hu

Magyar Péter akciózásai bepörgették a mém-gyárakat

origo.hu

Megható sorokkal üzent a barátjának Tóth Gabi

travelo.hu

Hozd vissza ezt a finom hagyományt a húsvéti asztalra!

ripost.hu

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Egy ország kapott szívéhez a gyásztól: elhunyt a népszerű műsorvezető

ripost.hu

Elszólta magát Iszak Eszter? Csutiék hármasban érkeztek!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Sorsfordító lesz a tavasz, ezekre a csillagjegyekre nagy lehetőség vár

EZO

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

EZO

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

EZO

Ennek az öt csillagjegynek hatalmas mázlija lesz húsvétkor

EZO

Ezt a 3 csillagjegyet áprilisban megjutalmazzák az égiek

EZO

Mérleg telihold: ez a 3 csillagjegy most tiszta lappal indulhat

EZO

Szeretnél tudatosan álmodni? Nem mese! Megtanítunk rá!

EZO

Így hoz áldást rád a tavaszi boszorkányünnep