EZO

Az asztrológia nem hazudik: ennyire illik össze Harry herceg és Meghan

Bár két nagyon különböző világból jöttek, románcuk mégis mesébe illő. Az asztrológia segítségével az is kiderül, hogy a szerelmespár kapcsolata vajon hirtelen fellángolás, avagy sírig tartó szerelem.

A pár asztrológiai elemzése során kiderült, hogy a Szűz csillagjeggyel rendelkező Harry herceg és az Oroszlánjegyében született Meghan eredendő ellentétek, így tökéletesen vonzzák egymást.

A grafikák elsőre nem mutatnak magas szintű kompatibilitást: a Szűz nappal rendelkező személyek sokkal kényesebbek és konzervatívabbak, míg az Oroszlánok játékosabbak és nagyon szórakoztatóak - állítja Jennifer Racioppi,  asztrológus.

Harrynél Uránusz - Mars kapcsolatot jelez tűzzel a Nyilas-ban, amely globális gondolkodásra ösztönöz és tökéletes vezetői erényeket jelez.

Többször is feltűnik a Mérleg jegy diagramjában: a Szaturnusszal, a Jupiterrel de még a Plútóval is számos fényszöget alkot, mely  jól illeszkedik a hosszú távú kapcsolatokhoz és a partnerséghez. Holdja a Bikában áll - tehát ha valamiért elköteleződik, azért tényleg mindent megtesz.

Lapozz a folytatáshoz!


Meghan pontosan azért fog tökéletesen beilleszkedni a királyi családba, mert a Harrynél látott Mérleg hatása társadalmi kegyet szolgáltat számára - és mint Oroszlán, imádni fogja a reflektorfényt. Vénusza a Szűz jegyében áll, ami azt jelenti, hogy megérti Harryt egészen intim szinteken.

A fent említett tulajdonságok bár különbözőek, valójában igazán szilárd párrá alakítják őket.

A Szüzeknek elég egy kicsi idő is arra, hogy átgondolják a dolgokat, mielőtt bármilyen fontos kérdésben hoznának döntést.  Tekintettel arra, hogy Harry javasolta a házasságot, nagyon komolyan gondolja ezt a kapcsolatot.

A királyi esküvő dátuma - 2018. május 19. - igazán szerencsés választás: a kínaiak úgy vélik, hogy minden olyan dátum, amely 8-assal vagy 9-essel végződik, különösen szerencsés, hiszen a nyolc szimbolizálja a végtelenséget, a kilenc pedig a feladatok teljesítését jelenti. Már elkezdődött a visszaszámlálás a nagy naphoz.

Fotók: https://www.instagram.com/kensingtonroyal/

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?