EZO

Bosszúszomjas szerető: durva, mire képes ez a három csillagjegy, ha szakítani mersz velük

Azt mondják: egyszer minden jó dolog véget ér. Még a legforróbb szerelem is. Sajnos előfordulhat, hogy békés szakítás helyett a búcsú nem éppen kellemes, s ha a másik fél kifordul önmagából, jön a feketeleves! Mit mondanak erről a csillagok?

Bosszúszomjas szeretővel nagyon nehéz a szakítás! Kell ez neked? Ha viszont ott találod magad , hogy a párod, vagy szeretőd közéjük tartozik, akkor jobb, ha inkább elébe mész a dolgoknak. Milyen csillagjegy alatt születtek a bosszúszomjas emberek? Megtudhatod.

Bosszú

Bosszú (Képünk illusztráció)
Fotó: pixabay.com

Bika

A Bika nyugodt természetű, de ha bántva érzi magát, akkor támadásba lendül. Igyekszik úgy tenni, mintha hidegen hagyná a szakítás ténye, de legbelül forrong, és nem érti, mi történik vele. Nem sír, nem menekül romantikus regényekbe, inkább bosszút forral. Nem áll messze tőle még az sem, hogy a nála maradt cuccaidat tűzre vesse! Nem veri nagy dobra a történteket, titkon reménykedik benne, hogy valamit hall még a közös barátoktól, ami az egóját kenegetheti. Várja a tökéletes pillanatot, amikor önigazolást nyerhet, hogy nem vele volt a baj. Annyi a régi nagy szerelemnek!

Oroszlán

Lendületes, vidám egyéniség, csak ott ne merd hagyni, mert akkor hirtelen megváltozik. Ha szakítani mersz vele, akkor nagyon elkeseredik, amit igyekszik eltakarni a külvilágtól. Viszont ő lesz az első, aki elpanaszolja mindenkinek a történteket. Igyekszik úgy beállítani mindent, mintha csak a te hibád lett volna, hogy már nem működik a kapcsolat. Nagy manipulátor, nehezen enged el, és a szétválás elején, ha tud, alád tesz. Ösztönös haragra gerjed az Oroszlán és ameddig nem dolgozza fel az érzéseit, addig bizony bosszút áll. Idő nála, ameddig el tud jutni a megbocsátásig. Intelligenciája segít abban, hogy feltegye a kérdést: vajon melyik éri meg jobban, a bosszú, vagy a megbocsátás? Amíg ide eljut, addig jobb, ha nem ismered meg az Oroszlán haragját!

Szűz

Alapjában figyelmes és kedves a Szűz. Szakításkor viszont ezt ki is használja. Hiszen a kapcsolat idején megfigyelte, mi dühít fel, így ha elhagyod, ez lesz a fegyvere veled szemben. A másik kedvenc eszköze az, hogy ő aztán tuti osztozkodni akar. Ezzel hónapokig, évekig sakkban tarthat, ha nem figyelsz oda, vagy ha nem tudod elengedni a tárgyakat. Még a kapcsolatokat is fel akarja osztani, meghatározni, hogy a továbbiakban ki-kivel barátkozhat és harcol azért, hogy neki legyen a jobb! Fájdalmát igyekszik ezzel enyhíteni, de bosszúját hosszasan és tudatosan alakítja ki. Várja a tökéletes alkalmat az önigazoláshoz: „A baj nem velem van!”

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Variációk karácsonyi zserbóra
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?