Létrehozva: 2021.04.12.

Melyik jegyben születtél, most kiderül, hogy milyen kávé passzol legjobban a személyiségedhez

Ahány csillagjegy, annyiféle személyiség és ízlés létezik. Pontosan így van ez a kávézással is. Mutatjuk, hogy a horoszkópod szerint melyik fekete illik leginkább hozzád!

A különböző csillagjegyek és a kávé kapcsolata is egyedi, akárcsak a habitus és a személyiségjegyek. Hiszen nem biztos, hogy egy tüzes oroszlán pontosan olyan ébresztő italra vágyik, mint egy precíz szűz. Ha eddig nem voltál kibékülve a reggeli feketéddel, könnyen lehet, hogy csupán arról van szó, hogy nem a neked megfelelő fajtát választottad. Mutatjuk, hogyan viszonyulnak egymáshoz a csillagjegyek és a kávé az asztrológia szerint!

Fotó: Pixabay.com

Kos (03.21 – 04.20)

Tele vannak ötletekkel, amiket azonnal meg is akarnak valósítani, sokszor túlteng bennük az energia, és hihetetlen makacsak. A kos tipikus tűz jegy, tele szenvedéllyel és érzelmekkel, aki gyakran kerül összetűzésbe a környezetével. Ilyen energiaszinthez ütős kávé kell: egy jó nagy adag tejszínes, cukormentes jeges kávé a legideálisabb a számukra.

Bika (04.21 – 05.20)

A bika számára a kényelem a minden: a Vénusz uralta jegy szülöttei imádják szeretettel és finom dolgokkal körülvenni magukat. Így kávéban is igényesek, kizárólag a kedvenc boltjukban vásárolt, bevált babkávéval érik be, amit minden reggel ugyanúgy szeretnek fogyasztani. Általában erősre főzve, némi cukorral és tejszínnel megbolondítva; de éppen csak annyira, hogy a frissen őrölt kávé aromáját kiemelje.

Ikrek (05.21 – 06.21)

Számukra minden a kommunikációról és a kapcsolatokról szól, így a kávézást is szeretik megosztani: sokkal jobban ízlik a fekete, ha fogyasztás közben beszélgethetnek valakivel. Kedvencük a dupla kávé sok tejszínhabbal, de igazán akkor élvezik, ha egy barátságos, hangulatos kávézóban ihatják meg, jó társaságban.

Fotó: Pixabay.com

Rák (06.22 – 07.22)

Az érzékeny rákok szeretik a finom ízeket és a könnyű ételeket; így a kávéban is válogatósak. Leginkább a vaníliás latte passzol az ízlésükhöz, amit legszívesebben egyedül, pokrócba bekuckózva, egy jó könyv társaságában fogyasztanak el.

Oroszlán (07.23 – 08.23)

A csillagjegyek mozisztárja az oroszlán: mindig a középpontban van, és mindenből a legjobban akarja magának. Így természetes, hogy a legmenőbb kávé illik hozzá a leginkább: a sütőtökös, fűszeres latte-ra soha nem tudnak nemet mondani. Persze csak akkor, ha bele tudják illeszteni a diétájukba-

Szűz (08.24 − 09.23)

Szeretik, ha minden tökéletes körülöttük, így kávéban is ragaszkodnak ahhoz, ami már bevált, és a lehető legjobb. Mivel a saját, és a környezetük épségére is kényesek, ezért olyan kávét választanak, ami környezetbarát körülmények között készült, és elsősorban nem az ízekre, hanem a hatásra utaznak.

Fotó: Pixabay.com

Mérleg (09.24 – 10.23)

A mérlegek szeretik, ha minden tökéletes harmóniában van körülöttük, így arra is kínosan ügyelnek, hogy milyen kávét isznak. Az egyensúlyt az ízesítésben keresik: a tejeskávé az egyik legideálisabb választás számukra.

Skorpió (10.24 – 11.22)

Összetett és mély személyiségűek a skorpiók, így legtöbbször a kávéjukban is titokzatosak. Leginkább feketén szeretik a kávét, cukor és tejszín nélkül; hiszen az élet más területén is szeretnek egyből a lényegre térni.

Nyilas (11.23. – 12.21)

Mivel imád utazni, és kipróbálni a helyi konyhát, a nyilas ha úton van, olyan kávét fogyaszt, amilyet helyben lehet kapni. Ha otthon van, szereti kipróbálni az egzotikus ízeket, így igen gyakran váltogatja, hogyan és milyen kávét iszik.

Fotó: Pixabay.com

Bak (12.22. – 01.20)

Mivel nagyon elfoglaltak, rengeteget dolgoznak, és sok vezető is van közöttük, ezért a bakok ritkán vacakolnak a kávéval. Gyakori, hogy felhajtanak egy előre ízesített jeges kávét, de ha frissen kapják is, gyakran kihűl az asztalukon.

Vízöntő (01.21. – 02.20)

A vízöntők szeretnek a saját fejük után menni, és a környezetük szerint sokszor kiszámíthatatlanok. Nem csoda, hogy legjobban az extra, különleges kávékat részesítik előnyben; és az sem árt, ha az a kávé jól mutat a csészében…

Halak (02.21 – 03.20)

A titokzatos halak jegyűek tele vannak álmokkal, szenvedéllyel és művészi érzékkel. Egy sima feketekávéval soha nem érnék be; inkább egy finom, édes, habos csodára szavaznak; például a frappé vagy a latte macchiato a kedvencük.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Opitz Barbi megvált a hatalmas, göndör hajától

origo.hu

Stana Alexandra elmondta, ki most az egyetlen férfi az életében

life.hu

Íme, azok a csillagjegyek, akik kiváló anyává válnak

mandiner.hu

Váratlan helyről kapott támogató szavakat Varga Judit

life.hu

Az igazi répatorta titka: ez a recept még a Nyuszikának is ízlene

origo.hu

Zelenszkij őrült bejelentést tett, minden megváltozik

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. március 28.: Mély és nagyon erős érzések járnak át csütörtökön

ripost.hu

Elhagyta az országot, Cipruson hunyt el minden idők egyik legjobb magyar csatára

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Egy ország kapott szívéhez a gyásztól: elhunyt a népszerű műsorvezető

ripost.hu

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Sorsfordító lesz a tavasz, ezekre a csillagjegyekre nagy lehetőség vár

EZO

4 csillagjegy, aki áprilisban nagy változásokat él át a szerelemben és a karrierben egyaránt

EZO

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

EZO

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

EZO

Ennek az öt csillagjegynek hatalmas mázlija lesz húsvétkor

EZO

Ezt a 3 csillagjegyet áprilisban megjutalmazzák az égiek

EZO

Mérleg telihold: ez a 3 csillagjegy most tiszta lappal indulhat

EZO

Szeretnél tudatosan álmodni? Nem mese! Megtanítunk rá!