EZO

Itt az igazság, ezek a csillagjegyek a legjobb szeretők

Biztosan megfigyelted már, hogy vannak nagyon szenvedélyes emberek, ők bizony sokszor az ágyban is a legjobb szeretők. De vajon tudod-e milyen csillagzat alatt születtek?

Vajon kik a legjobb szeretők? Minden csillagjegyben születettek között akadnak olyanok, akik lehengerlőek a hálószobában. Mégis van három olyan kimagaslóan vadító típus, akikkel fergeteges a szex. Ezek a csillagjegyek a legszenvedélyesebbek, és legérzékibbek. Nem lehet nekik ellenállni, és lehet nem is kell! Pontosan ez a lényeg. Ha egy ilyen kapcsolatba kerülsz, vagy netán te magad születtél az egyik ilyen jegyben, akkor éld át ezeket a szuper energiákat, érzékelj, és érezz, nagy élményben lesz részed. Lerántjuk a leplet, a horoszkóp ismét segítségünkre lesz. Te is a csábítás mesterei és a legjobb szeretők között vagy?

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Legjobb szeretők, csillagjegy

Legjobb szeretők
Fotó: pixabay.com

Halak

Az érzelmeken keresztül vagy képes a partneredet szinte elkábítani. Mindent megteszel azért, hogy fantasztikusan érezzétek magatokat. Királya vagy a vadító szex felvezetésének. Hihetetlen kreatívan rendezed meg már az első alkalmat is. Minden részletre odafigyelsz. Ha a szerelmed képes beleengedni magát abba, amit nyújtani tudsz, akkor a mennyekbe fogja érezni magát. Imádod a szerelem minden pillanatát. A pezsgő és az eper csak az első lépés a partnered felé. Gyengéd vagy és romantikus. Mestere vagy a szerelemnek és a szexualitásnak, fantáziád kimeríthetetlen. Te vagy az egyik főnyeremény a három csillagjegy közűl, aki a legjobb szerető.

Oroszlán

Nagykanállal falod az életet, igazi királyként élsz. Ezt aztán az ágyban is képes vagy megmutatni, sőt lételemed az uralkodás! Ha rajtad múlna az egész hétvégét végig szexelnéd, néha meg is teszed. Fantasztikus táncos is vagy! Energiáid neked a legtűzesebbek! Erős szexuális kisugárzásodnak nehéz ellenállni, nem is sokan tudnak. Ha a szíved a helyén van, akkor azért te is a királynődet vagy a királyodat keresed, de ameddig meg nem találod, addig keményen ütöd a vasat! Az is előfordul, hogy teljesen elszállsz magadtól, ilyenkor érdemes néha a földre is visszatérned. Ha megtalálod a párod, akkor egészen biztos, hogy forró lesz veled a szerelem.

Skorpió

Nem csak érzékeny a Skorpió jegy szülötte, de nagyon szenvedélyes is. Ha ebben a jegyben születtél, akkor fantasztikusan jól tudod, hogyan cserkészd be a partnered. Veled született hódítási technikáid vannak, nagyon jó a megfigyelő képességed is. Könnyen ráhangolódsz a másik nemre, és amint sikeresen megnyerted őt, máris készen állsz, hogy elvarázsold az ágyban. Intelligens is vagy, és kihasználod minden erényedet, szeretsz adni, de nem feledkezel el saját igényeidről sem. Nagyon ügyesen éred el, hogy a partnered ne unatkozzon melletted. Ha elmész, máris arról álmodozik, hogy mikor találkoztok újra. Szinte el sem tud engedni. Szenvedélyed hőfoka eltér az Oroszlán szülőttektől, vízes energiáid inkább érzékiségeden keresztül hatnak. Fantasztikus szerető vagy!

És ezeket olvastad már?