Létrehozva: 2018.01.31.

Döbbenetes változást hoz a mai szuperhold, óriási energiák szabadulnak fel

Az Oroszlán jegyébe lépõ szerdai szuperhold hatalmas erejû energiáit egészen júliusig lehet majd érezni! Érdemes a különleges telihold hatásaival élni, csodás változásokat hoz az életedbe!

A mai napon felbukkanó Kék telihold (azaz a második telihold azonos hónapon belül) egybeesik a holdfogyatkozással. Teljes holdfogyatkozás során a Hold a Föld árnyékába kerül. Azonban mégsem sötétedik el teljesen, hanem fénye narancsvörösre változik a szóródó fények miatt. Ezért sok helyen a jelenséget "Blood Moon"-ként, vagyis Véres holdként emlegetik. Ez az égi jelenség csak teliholdkor következhet be, így a mostani a Kék szuperhold energetikai hatásai rendkívül erősek lesznek.

Az ilyen ritka égi jelenségek esetén erőteljesebbnek érezzük az energiákat, melyek hatalmas hullámokat okozhatnak az életünkben. Ezek felhalmozódva ciklusokká válnak: a jelenlegi szuperhold a 2017-es februári és augusztusi napfogyatkozásokhoz vezet vissza.

Ez azt jelenti, hogy

azok a leckék vagy szituációk, melyek abban az időszakban léptek be az életedbe és egész ezidáig nem zárultak le, most újra aktivizálódnak. Képes leszel nemcsak lezárni, hanem meg is oldani őket

a Kék hold segítő energiáinak köszönhetően.

Gondolkodj vissza arra a témakörre, amiben nagyon reménykedtél, különösen a 2017. augusztus 21-ei napfogyatkozás során. Bármit is hozott az életedbe akkor, a mai spirituálisan kivételes napon feloldódhat, és bátran elengedheted.

Lapozz a folytatáshoz!


2017 hatalmas átalakító év volt sok ember számára!  Az augusztusi teljes napfogyatkozás óta eltelt időszak lehetővé tetta a dolgok új irányba történő elmozdulását.

A januári szuperhold és holdfogyatkozás nemcsak segíteni fogja a téma újbóli felbontását és annak lezárását, hanem ezzel egy időben teljesen új energiákat aktivál, mellyekkel mindannyian együtt fogunk dolgozni, egészen a következő napfogyatkozásig - mely 2018 július végére esik.

Nap- és holdfogyatkozások alkalmával ugyan kibillenünk a biztonsági-kényelmi zónánkból, viszont lehetőséget kapunk arra, hogy valóban szembenézzünk magunkkal, felfedezzük félelmeinket, reményeinket, álmainkat és az igazságot.

Ezúttal a Kék szuperhold az Oroszlán jegyébe esik, és ez azt eredményezi, hogy a saját kis őserdőnkben királyként vagy királynőként vehetjük át az irányítást életünk felett.

Ez a legnagyobb cselekvés energiáját hozza el: mi az, amit meg kell tenni, valamint magában foglalja a dolgok elszámolását, a múlt árnyainak eltüntetését és mindezek elengedését.

Lapozz a folytatáshoz!


A tüzes Oroszlán energiája arra ösztönöz, hogy energikusan cselekedjünk, egyúttal azonban szükség van arra is, hogy először visszavonulva letisztítsuk múltunkból a már csak romboló energiát kibocsátó dolgokat.

Ebben lesz segítségedre az erőteljes női energiát hordozó telihold - mely ezúttal minden nő számára globális változásokat eredményezhet.

A rejtett igazságok és az eltemetett érzelmek a holdfogyatkozás alkalmával előjöhetnek és felemelkednek, hogy ezt követően körvonalazzák a helyes irányt.

Ha megengeded, hogy a holdfogyatkozás energiája az életedbe kerüljön, és örömmel fogadod a változásokat és az új ihleteket, akkor ez valóban hatalmas lökést ad ahhoz, hogy egy teljesen új állapotot hozz létre.

Mégpedig a létezés azon állapotát, ahol magabiztos, szeretett és támogatott vagy és a téged körülvevő világ is ezt tükrözi. Ahol megvan a magabiztosságod és a valódi igazságod éled. Ehhez az állapothoz pedig a szívközpont és az intuitív belső hangodhoz való kapcsolódás elengedhetetlenné válik.

Ha elkezdenek a dolgok kicsúszni az életedből vagy ha valami hirtelen befejeződik az Eclipse ideje alatt, akkor bízz benne, hogy ez az, amire szükséged van és hagyd, hogy a dolgok természetes útjukon haladjanak tovább.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Szüzessége elvesztéséről beszélt Tóth Andi

origo.hu

Remegve menekült a kérdések elől Magyar Péter - videó

borsonline.hu

3 csillagjegy, akiket az áprilisi rózsaszín hold alapjaiban változtat meg

vg.hu

Hiába adna egy magyar cég havi 600–700 ezer nettót, nincs jelentkező az állásra

ripost.hu

Pumped Gabo mindenről kitálalt Aurelióval kapcsolatban

vg.hu

Dől a pénz a leggazdagabb magyarhoz, rengetegen akarnak vele üzletelni

origo.hu

Így búcsúznak a sztárok Azahriah menedzserétől

travelo.hu

Tengerimádók figyelmébe: Íme, Európa 25 legjobb tengerparti strandja

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Megkezdődött Tordy Géza temetése: itt lesz a színművész örök nyughelye

ripost.hu

„A színfalak mögött” - Ágyban heverészve kapták le Palvin Barbit

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

3 csillagjegy kapcsolata el van átkozva, ők még idén szakíthatnak!

EZO

Négy csillagjegy, amelyik hajlamos az idegeskedésre

EZO

Melyik jegyben születtél? Így mosolyog rád nyáron a szerencse

EZO

Ez a három csillagjegy forró szerető 50 év felett is

EZO

Négy csillagjegy, akikre bármikor számíthatsz

EZO

Vigyázz! Ez a 3 csillagjegy csúnyán kibeszél, ha nem figyelsz

EZO

Elindult a visszaszámlálás, 3 csillagjegy még vasárnap estig szakít